Рецепт Фарш для перців фото

Фарш для перців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Начинки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Напевно, немає людини, який би не пробував і не любив фаршировані перці! А якщо вам вони не сподобалися, - мабуть, справа була в начинці! Я розповім, як зробити фарш для перців дуже смачним!

Опис приготування:

Мені такий простий рецепт фаршу для перців дуже подобається, і я з радістю поділюся з вами. Адже готову страву виходить - вищий клас! Соковите і смачне! за рахунок додавання помідора фарш виходить дуже соковитим, але якщо вам хочеться ще більше смаку - миєте залити зверху блюдо сметаною або майонезом. Рекомендую!

  • Мал - 200 грам
  • Фарш - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перці - 4-5 штук (в залежності від розміру і кількості начинки, можна і більше)
  • Крем - За смаком (можна залити перці зверху перед приміщенням в духовку)
фарш для перців - фото крок 1
1. Рис відварюємо в підсоленій воді. Повинен вийде розсипчастий.
фарш для перців - фото крок 2
2. Фарш змішаємо зі спеціями, подрібненою цибулею і рисом (рис у мене був білий в основному, але з учорашнього обіду залишалася жменька бурого - вирішила змішати). Перемішаємо, додамо яйце і перетертий в пюре помідор.
фарш для перців - фото крок 3
3. Спеції та різні приправи - на ваш смак. Я дуже люблю додавати розмарин і орегано, або ж готову суміш"Хмелі-сунелі" .
фарш для перців - фото крок 4
4. Викладаємо начинку в підготовлені перці (треба з них вийняти насіння). Відправимо перці в духовку запікатися при 180 градусах приблизно 30-40 хвилин.
фарш для перців - фото крок 5
5. Як тільки начинка готова - дістаємо і подаємо!

Схожі рецепти