Фарш для перців
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, немає людини, який би не пробував і не любив фаршировані перці! А якщо вам вони не сподобалися, - мабуть, справа була в начинці! Я розповім, як зробити фарш для перців дуже смачним!
Мені такий простий рецепт фаршу для перців дуже подобається, і я з радістю поділюся з вами. Адже готову страву виходить - вищий клас! Соковите і смачне! за рахунок додавання помідора фарш виходить дуже соковитим, але якщо вам хочеться ще більше смаку - миєте залити зверху блюдо сметаною або майонезом. Рекомендую!
- Мал - 200 грам
- Фарш - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перці - 4-5 штук (в залежності від розміру і кількості начинки, можна і більше)
- Крем - За смаком (можна залити перці зверху перед приміщенням в духовку)
1. Рис відварюємо в підсоленій воді. Повинен вийде розсипчастий.
2. Фарш змішаємо зі спеціями, подрібненою цибулею і рисом (рис у мене був білий в основному, але з учорашнього обіду залишалася жменька бурого - вирішила змішати). Перемішаємо, додамо яйце і перетертий в пюре помідор.
3. Спеції та різні приправи - на ваш смак. Я дуже люблю додавати розмарин і орегано, або ж готову суміш "хмелі-сунелі" .
4. Викладаємо начинку в підготовлені перці (треба з них вийняти насіння). Відправимо перці в духовку запікатися при 180 градусах приблизно 30-40 хвилин.
5. Як тільки начинка готова - дістаємо і подаємо!