Рецепт Трюфелі-сонечка фото

Трюфелі-сонечка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Цукерки

Рецепт трюфелів в формі сонечка.

Ці зворушливі тварини, прикрашені серцями, відмінно підійдуть до святкування дня святого Валентина чи іншого романтичного події. А якщо замінити серця на крапочки, їх можна готувати кожен день!

  • Густих вершків - 1 Склянка
  • Шоколаду - 400 грам
  • Червоною глазурі - 400 грам
  • Шоколадної глазурі - 100 грам
  • Білої глазурі - 50 грам
трюфелі-сонечка - фото крок 1
1. Спочатку приготуйте шоколадну глазур. Шоколад подрібнити, помістити в посудину середнього розміру і відкласти. Налити густі вершки в маленьку каструлю, поставити на повільний вогонь. Майже довести до кипіння і залити шоколад вершками. Залишити на одну хвилину, щоб шоколад розм'як.
трюфелі-сонечка - фото крок 2
2. За допомогою веничка змішати шоколад і вершки до однорідності. Дати охолонути. Коли шоколад охолоне до кімнатної температури, поставити його в холодильник на 2 годину.
трюфелі-сонечка - фото крок 3
3. Вистелити деко фольгою або пергаментним папером. Дістати шоколадну суміш. Руки змастити какао порошком, щоб шоколад не лип. За допомогою ложки сформувати 24 невеликих кульки. Із залишків шоколадної суміші сформуйте 24 кульки меншого розміру. Це буде голова сонечка. Розтопити шоколадну глазур і склеїти дві кульки різного розміру між собою.
трюфелі-сонечка - фото крок 4
4. Розтопити червону глазур. За допомогою вилки або спеціальних інструментів покрити шоколадні кульки глазур'ю. Кульки повинні бути повністю покриті глазур'ю.
трюфелі-сонечка - фото крок 5
5. За допомогою паперового конуса намалюйте лінію уздовж тулуба сонечка шоколадною глазур'ю (крила).
трюфелі-сонечка - фото крок 6
6. Умочіть голови всіх сонечок в шоколадну глазур. За допомогою паперового конуса і білій шоколадній глазурі намалюйте очі і рот, а на туловище сердечка. Смачного!

Схожі рецепти