Рецепт Тріска з морквою фото

Тріска з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Голландська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Тріска з морквою - смачне дієтичне блюдо. Готувати його легко і просто. І варто це не дорого. М'ясо тріски ніжне і подобається майже всім. Тріску з морквою я готую часто і всі задоволені. Пробуйте!

Опис приготування:

Тріска з морквою дуже економічне блюдо. Його можна їсти просто прикрасивши зеленню як блюдо дієтичне, а можна з будь-яким гарніром. Я так само люблю похлебать залишився від варіння риби бульйон. Тріска з морквою - це дуже смачно! Смачного!

  • Лихоманка - 500 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Петрушка - 1 штука
  • Селера - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тріска з морквою - фото крок 1
Тріска Моем і чистий.
тріска з морквою - фото крок 2
Готуємо пряний відвар. Заливаємо почищені цибулю, морква, петрушку, селера 1 літром води. Додаємо сіль, перець і лавровий лист. Варимо 10 хвилин на слабкому вогні. Додаємо туди шматки риби і варимо ще 15-20 хвилин.
тріска з морквою - фото крок 3
Потім шматки тріски дістаємо з бульйону і смажимо на вершковому маслі до золотистої скоринки.
тріска з морквою - фото крок 4
Нарізаємо моркву соломкою і обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору.
тріска з морквою - фото крок 5
Викладаємо на блюдо тріску і посипаємо її смаженою морквою. Прикрашаємо зеленню. Готово!

Схожі рецепти