Тріска з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Тріска з морквою - смачне дієтичне блюдо. Готувати його легко і просто. І варто це не дорого. М'ясо тріски ніжне і подобається майже всім. Тріску з морквою я готую часто і всі задоволені. Пробуйте!
Тріска з морквою дуже економічне блюдо. Його можна їсти просто прикрасивши зеленню як блюдо дієтичне, а можна з будь-яким гарніром. Я так само люблю похлебать залишився від варіння риби бульйон. Тріска з морквою - це дуже смачно! Смачного!
- Лихоманка - 500 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Петрушка - 1 штука
- Селера - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Тріска Моем і чистий.
Готуємо пряний відвар. Заливаємо почищені цибулю, морква, петрушку, селера 1 літром води. Додаємо сіль, перець і лавровий лист. Варимо 10 хвилин на слабкому вогні. Додаємо туди шматки риби і варимо ще 15-20 хвилин.
Потім шматки тріски дістаємо з бульйону і смажимо на вершковому маслі до золотистої скоринки.
Нарізаємо моркву соломкою і обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору.
Викладаємо на блюдо тріску і посипаємо її смаженою морквою. Прикрашаємо зеленню. Готово!