Рецепт Тріска з морквою і цибулею фото

Тріска з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Голландська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Тріска з морквою і цибулею - це дуже просто, швидко і смачно. За цим рецептом риба виходить м'якою і ніжною. І виглядає дуже красиво. Я пропоную вам спробувати і оцінити!

Опис приготування:

Тріска з морквою і цибулею за таким рецептом виходить дуже соковитою, ніжною і смачною. Посипте тріску з морквою і цибулею зеленню і вона буде виглядати дуже апетитно і красиво. Це майже дієтичне блюдо. Так само до трісці з морквою і цибулею можна на гарнір приготувати картопляне пюре або рис. Смачного!

  • Гарячкові файл - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез - 1 Склянка
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тріска з морквою і цибулею - фото крок 1
Цибулю і моркву помити і почистити. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями, морква - соломкою. Цибуля обсмажити до напівготовності і додати до нього морква. Смажити ще 5 хвилин.
тріска з морквою і цибулею - фото крок 2
Тріску помити. Посолити і поперчити. Вмочити спочатку в яйце, потім в борошно.
тріска з морквою і цибулею - фото крок 3
Обсмажити на олії до золотистої скоринки.
тріска з морквою і цибулею - фото крок 4
У форму викласти половину цибулі з морквою, потім шар смаженої тріски і знову шар овочів. Промазати всі шари майонезом. Залити 0, 5 склянки води і поставити в духовку гаситися на півгодини.
тріска з морквою і цибулею - фото крок 5
Тріска з морквою і цибулею готова! Посипати зеленню і можна подавати до столу.

Схожі рецепти