Тріска з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Тріска з морквою і цибулею - це дуже просто, швидко і смачно. За цим рецептом риба виходить м'якою і ніжною. І виглядає дуже красиво. Я пропоную вам спробувати і оцінити!
Тріска з морквою і цибулею за таким рецептом виходить дуже соковитою, ніжною і смачною. Посипте тріску з морквою і цибулею зеленню і вона буде виглядати дуже апетитно і красиво. Це майже дієтичне блюдо. Так само до трісці з морквою і цибулею можна на гарнір приготувати картопляне пюре або рис. Смачного!
- Гарячкові файл - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Майонез - 1 Склянка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Цибулю і моркву помити і почистити. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями, морква - соломкою. Цибуля обсмажити до напівготовності і додати до нього морква. Смажити ще 5 хвилин.
Тріску помити. Посолити і поперчити. Вмочити спочатку в яйце, потім в борошно.
Обсмажити на олії до золотистої скоринки.
У форму викласти половину цибулі з морквою, потім шар смаженої тріски і знову шар овочів. Промазати всі шари майонезом. Залити 0, 5 склянки води і поставити в духовку гаситися на півгодини.
Тріска з морквою і цибулею готова! Посипати зеленню і можна подавати до столу.