Рецепт Тріска з цибулею і помідорами фото

Тріска з цибулею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Голландська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Помідор, Черрі
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування запеченої тріски з цибулею-пореєм, лимонною цедрою, чебрецем і помідорами чері.

Розігріти духовку до 230 градусів. Змастити оливковою олією форму для випічки. Перемішати цибулю, лимонний сік, олія, лимонну цедру, чебрець, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю в мисці. Накрити фольгою і випікати, поки цибуля-порей не почне пом'якшуватися, від 8 до 10 хвилин.

Видалити з духовки. Додати помідори черрі і перемішати. Приправити обидві сторони філе тріски 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю, викласти рибу поверх овочів.

Накрити фольгою і випікати від 15 до 20 хвилин. Подавати відразу ж.

  • Цибуля-пористий - 2 штуки
  • Лимонного соку - 2 Ст. Ложки
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Тертої лимонної цедри - 1 Чайна ложка
  • Сушеного чебрецю - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Помідорів чері - 360 грам
  • Гарячкові файл - 4 штуки
Розігріти духовку до 230 градусів. Змастити оливковою олією форму для випічки. Перемішати цибулю, лимонний сік, олія, лимонну цедру, чебрець, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю в мисці. Накрити фольгою і випікати, поки цибуля-порей не почне пом'якшуватися, від 8 до 10 хвилин.

Видалити з духовки. Додати помідори черрі і перемішати. Приправити обидві сторони філе тріски 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю, викласти рибу поверх овочів.

Накрити фольгою і випікати від 15 до 20 хвилин. Подавати відразу ж.

Схожі рецепти