Тріска з цибулею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої тріски з цибулею-пореєм, лимонною цедрою, чебрецем і помідорами чері.
Розігріти духовку до 230 градусів. Змастити оливковою олією форму для випічки. Перемішати цибулю, лимонний сік, олія, лимонну цедру, чебрець, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю в мисці. Накрити фольгою і випікати, поки цибуля-порей не почне пом'якшуватися, від 8 до 10 хвилин.
Видалити з духовки. Додати помідори черрі і перемішати. Приправити обидві сторони філе тріски 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю, викласти рибу поверх овочів.
Накрити фольгою і випікати від 15 до 20 хвилин. Подавати відразу ж.
- Цибуля-пористий - 2 штуки
- Лимонного соку - 2 Ст. Ложки
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Тертої лимонної цедри - 1 Чайна ложка
- Сушеного чебрецю - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - - За смаком
- Помідорів чері - 360 грам
- Гарячкові файл - 4 штуки
Розігріти духовку до 230 градусів. Змастити оливковою олією форму для випічки. Перемішати цибулю, лимонний сік, олія, лимонну цедру, чебрець, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю в мисці. Накрити фольгою і випікати, поки цибуля-порей не почне пом'якшуватися, від 8 до 10 хвилин.
Видалити з духовки. Додати помідори черрі і перемішати. Приправити обидві сторони філе тріски 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю, викласти рибу поверх овочів.
Накрити фольгою і випікати від 15 до 20 хвилин. Подавати відразу ж.
Видалити з духовки. Додати помідори черрі і перемішати. Приправити обидві сторони філе тріски 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю, викласти рибу поверх овочів.
Накрити фольгою і випікати від 15 до 20 хвилин. Подавати відразу ж.