Рецепт Тріска з цибулею і смородиною фото

Тріска з цибулею і смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Голландська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування ароматної запеченої тріски з крупою кус-кус, зеленою цибулею, паприка, мигдалем, смородиною, koriandrom і petrushkoy.

Тонко нарізати Лимон на скибочки. Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. Скропити листи фольги маслом і відкласти в сторону. Змішати кус-кус, цибуля, koriandr, паприка, соус, мигдаль, смородину і курячий бульйон.

Викласти ¼ суміші в центрі кожного аркуша фольги. Зверху викласти філе тріски, вершкове масло і скибочки Лимона.

Акуратно загорнути фольгу. Випікати від 20 до 25 хвилин в духовці або 8-10 хвилин в закритому грилі. Посипати петрушкою перед подачею на стіл.


  • Алюмінієвої фольги - 4 штуки
  • Крупи кус-кус - 2/3 склянки
  • Меленого коріандру - 1 Чайна ложка
  • Перець - 3/4 чайних ложки
  • Перцевого соусу - 1/4 чайних ложки
  • Курячого бульйону - 450 мілілітрів
  • Гарячкові файл - 4 штуки
  • Вершкового масла або маргарину - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Петрушки - 2 Ст. Ложки
Тонко нарізати Лимон на скибочки. Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. Скропити листи фольги маслом і відкласти в сторону. Змішати кус-кус, цибуля, koriandr, паприка, соус, мигдаль, смородину і курячий бульйон.

Викласти ¼ суміші в центрі кожного аркуша фольги. Зверху викласти філе тріски, вершкове масло і скибочки Лимона.

Акуратно загорнути фольгу. Випікати від 20 до 25 хвилин в духовці або 8-10 хвилин в закритому грилі. Посипати петрушкою перед подачею на стіл.

Схожі рецепти