Тріска з цибулею і смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ароматної запеченої тріски з крупою кус-кус, зеленою цибулею, паприка, мигдалем, смородиною, koriandrom і petrushkoy.
Тонко нарізати Лимон на скибочки. Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. Скропити листи фольги маслом і відкласти в сторону. Змішати кус-кус, цибуля, koriandr, паприка, соус, мигдаль, смородину і курячий бульйон.
Викласти ¼ суміші в центрі кожного аркуша фольги. Зверху викласти філе тріски, вершкове масло і скибочки Лимона.
Акуратно загорнути фольгу. Випікати від 20 до 25 хвилин в духовці або 8-10 хвилин в закритому грилі. Посипати петрушкою перед подачею на стіл.
- Алюмінієвої фольги - 4 штуки
- Крупи кус-кус - 2/3 склянки
- Меленого коріандру - 1 Чайна ложка
- Перець - 3/4 чайних ложки
- Перцевого соусу - 1/4 чайних ложки
- Курячого бульйону - 450 мілілітрів
- Гарячкові файл - 4 штуки
- Вершкового масла або маргарину - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Петрушки - 2 Ст. Ложки
Викласти ¼ суміші в центрі кожного аркуша фольги. Зверху викласти філе тріски, вершкове масло і скибочки Лимона.
Акуратно загорнути фольгу. Випікати від 20 до 25 хвилин в духовці або 8-10 хвилин в закритому грилі. Посипати петрушкою перед подачею на стіл.