Рецепт Тріска в вині фото

Тріска в вині
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Риба, приготована з білим вином, виходить неймовірно смачною і ніжною. Таку рибу можна приготувати для повсякденного вечері. Вся сім'я буде в захваті. Спробуйте!

Опис приготування:

Риба і біле вино - це, безперечно, відмінне поєднання. І не обов'язково подавати його один до одного. Можна приготувати все разом. Спробуйте! Здивуйте своїх близьких.

  • Лихоманка - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
  • Борошно - 2-4 Ст. Ложок
  • Вино біле - 100 мілілітрів (сухе)
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
тріска в вині - фото крок 1
Стейки тріски обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін.
тріска в вині - фото крок 2
Наріжте цибулю.
тріска в вині - фото крок 3
Додайте цибулю до риби і обсмажте все разом 2-3 хвилини.
тріска в вині - фото крок 4
Додайте біле вино і трохи вершків. Додати сіль за смаком, додайте спеції для риби. Тушіте 10-15 хвилин.
тріска в вині - фото крок 5
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти