Тріска в вині
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Риба, приготована з білим вином, виходить неймовірно смачною і ніжною. Таку рибу можна приготувати для повсякденного вечері. Вся сім'я буде в захваті. Спробуйте!
Опис приготування:
Риба і біле вино - це, безперечно, відмінне поєднання. І не обов'язково подавати його один до одного. Можна приготувати все разом. Спробуйте! Здивуйте своїх близьких.
- Лихоманка - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Борошно - 2-4 Ст. Ложок
- Вино біле - 100 мілілітрів (сухе)
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Стейки тріски обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін.
Наріжте цибулю.
Додайте цибулю до риби і обсмажте все разом 2-3 хвилини.
Додайте біле вино і трохи вершків. Додати сіль за смаком, додайте спеції для риби. Тушіте 10-15 хвилин.
Блюдо готово. Смачного!