Баранина, тушкована у вині
(покроковий рецепт з фото)
Вино і м'ясо - ця пара не може бути розлучена. Вони прекрасно доповнюють один одного в будь-якому вигляді. Вино надає тушкованою баранині особливий смак, а оливки - пікантність і гостроту.
Тушковану в провині баранину готуйте так. Спочатку обсмажте на оливковій олії м'ясо, потім в тій же сковороді порізані овочі. Викладіть м'ясо на овочі, залийте вином, додайте сіль, перець, зелень і маслини. Гасіть на слабкому вогні під кришкою протягом 50 хвилин. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Баранина - 1, 5 кілограма
- Болгарський перець - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Маслини - 50 грам
- Сухе вино - 0, 5 L
- Зелень, сіль, перець - За смаком
Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
Обсмажте великі шматки баранини на оливковій олії з двох сторін.
Потім видаліть м'ясо зі сковороди, а в цьому ж маслі обсмажте нарізані цибулю, часник болгарський перець і перець чилі. Смажте овочі 10 хвилин.
Потім покладіть м'ясо на овочі. Наполягати вино, приправити сіллю, поперчіть.
Додайте подрібнену зелень і маслини.
Перемішайте і тушкуйте під кришкою протягом 50 хвилин. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.