Рецепт Баранина, тушкована у вині фото

Баранина, тушкована у вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок
Гарячі страви

Вино і м'ясо - ця пара не може бути розлучена. Вони прекрасно доповнюють один одного в будь-якому вигляді. Вино надає тушкованою баранині особливий смак, а оливки - пікантність і гостроту.

Тушковану в провині баранину готуйте так. Спочатку обсмажте на оливковій олії м'ясо, потім в тій же сковороді порізані овочі. Викладіть м'ясо на овочі, залийте вином, додайте сіль, перець, зелень і маслини. Гасіть на слабкому вогні під кришкою протягом 50 хвилин. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!

  • Баранина - 1, 5 кілограма
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Маслини - 50 грам
  • Сухе вино - 0, 5 L
  • Зелень, сіль, перець - За смаком
баранина, тушкована у вині - фото крок 1
Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
баранина, тушкована у вині - фото крок 2
Обсмажте великі шматки баранини на оливковій олії з двох сторін.
баранина, тушкована у вині - фото крок 3
Потім видаліть м'ясо зі сковороди, а в цьому ж маслі обсмажте нарізані цибулю, часник болгарський перець і перець чилі. Смажте овочі 10 хвилин.
баранина, тушкована у вині - фото крок 4
Потім покладіть м'ясо на овочі. Наполягати вино, приправити сіллю, поперчіть.
баранина, тушкована у вині - фото крок 5
Додайте подрібнену зелень і маслини.
баранина, тушкована у вині - фото крок 6
Перемішайте і тушкуйте під кришкою протягом 50 хвилин. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Схожі рецепти