Рецепт Індичка, тушкована у вині фото

Індичка, тушкована у вині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Правильно приготоване тушковане м'ясо завжди залишається ніжним і соковитим. Пропоную варіант, як приготувати індичку тушковану в провині, це блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне!

Опис приготування:

Індичка, тушкована у вині, виходить дуже ніжною і соковитою. Її можна використовувати як окрему страву або у вигляді підливи до гарніру з круп. Блюдо просто створено для поживних і ситних обідів і вечерь!

  • Філе індички - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Помідори - 500 грам
  • Перець гострий - 1 штука
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Оливки без кісточок - 15 штук
  • Мигдаль очищений - 15 штук
  • Вино біле - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки (для смаження)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
індичка, тушкована у вині - фото крок 1
Почистіть і дрібно наріжте цибулю і зубчики часнику.
індичка, тушкована у вині - фото крок 2
Закип'ятіть воду, зробіть на кожному помідорі невеликі надрізи хрест на хрест і на півхвилини опустіть їх в киплячу воду, а потім відразу ж облийте холодною водою. Це дозволить без зусиль зняти шкірку. Далі розріжте кожен помідор на 4 частини.
Видаліть плодоніжки і насіння з гострого перцю, крупно наріжте овоч.
Гілочку розмарину промийте під проточною водою, відокремте листя від стебел.
індичка, тушкована у вині - фото крок 3
Індиче м'ясо промийте, приберіть зайву вологу паперовими серветками або рушником. Поріжте філе на шматочки.
На попередньо розігріту сковороду викладіть індичину, приправити сіллю, поперчіть і злегка обсмажте її з усіх боків. Потім додайте в сковороду цибулю, часник, також обсмажте їх.
індичка, тушкована у вині - фото крок 4
У сковороду з м'ясом, цибулею і часником покладіть оливки, помідори, листя розмарину і мигдаль.
Тепер залишилося протушкувати все під кришкою протягом години, стежачи за рівнем рідини в сковороді і періодично підливаючи вино.
Смачного!

Схожі рецепти