Індичка, тушкована у вині
(покроковий рецепт з фото)
Правильно приготоване тушковане м'ясо завжди залишається ніжним і соковитим. Пропоную варіант, як приготувати індичку тушковану в провині, це блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне!
Індичка, тушкована у вині, виходить дуже ніжною і соковитою. Її можна використовувати як окрему страву або у вигляді підливи до гарніру з круп. Блюдо просто створено для поживних і ситних обідів і вечерь!
- Філе індички - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Помідори - 500 грам
- Перець гострий - 1 штука
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Оливки без кісточок - 15 штук
- Мигдаль очищений - 15 штук
- Вино біле - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Почистіть і дрібно наріжте цибулю і зубчики часнику.
Закип'ятіть воду, зробіть на кожному помідорі невеликі надрізи хрест на хрест і на півхвилини опустіть їх в киплячу воду, а потім відразу ж облийте холодною водою. Це дозволить без зусиль зняти шкірку. Далі розріжте кожен помідор на 4 частини.
Видаліть плодоніжки і насіння з гострого перцю, крупно наріжте овоч.
Гілочку розмарину промийте під проточною водою, відокремте листя від стебел.
Видаліть плодоніжки і насіння з гострого перцю, крупно наріжте овоч.
Гілочку розмарину промийте під проточною водою, відокремте листя від стебел.
Індиче м'ясо промийте, приберіть зайву вологу паперовими серветками або рушником. Поріжте філе на шматочки.
На попередньо розігріту сковороду викладіть індичину, приправити сіллю, поперчіть і злегка обсмажте її з усіх боків. Потім додайте в сковороду цибулю, часник, також обсмажте їх.
На попередньо розігріту сковороду викладіть індичину, приправити сіллю, поперчіть і злегка обсмажте її з усіх боків. Потім додайте в сковороду цибулю, часник, також обсмажте їх.
У сковороду з м'ясом, цибулею і часником покладіть оливки, помідори, листя розмарину і мигдаль.
Тепер залишилося протушкувати все під кришкою протягом години, стежачи за рівнем рідини в сковороді і періодично підливаючи вино.
Смачного!
Тепер залишилося протушкувати все під кришкою протягом години, стежачи за рівнем рідини в сковороді і періодично підливаючи вино.
Смачного!