Індичка в вині з моченими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Мочені яблука самі по собі дуже смачні! Але якщо згасити їх в білому вині з індичкою і цибулею, отримаємо блюдо з неймовірними смаковими якостями. Підійде для святкового різдвяного вечері!
Хочу поділиться знаннями, як приготувати індичку у вині з моченими яблуками. Обсмажте цибулю і апельсинову цедру. Потім обсмажте індичку. З'єднайте інгредієнти, додавши яблука, потім влийте вино і тушкуйте на повільному вогні до готовності. Блюдо виходить цілком самостійним, так що гарнір не буде потрібно. Хай щастить!
- Філе індички - 1 кілограм
- Апельсин - 1 штука (знадобиться тільки цедра)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Яблука мочені - 5 штук
- Вино біле - 1 Склянка
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Апельсинову цедру нарізаємо тонкими смужками. Розігріваємо в сотейнику рослинне масло, додаємо цибулю і цедру.
Обсмажуємо цибулю з цедрою до золотистого першого.
Перекладаємо цибулю і цедру в тарілку. Викладаємо в сотейник філе індички. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Сіль і перець за смаком.
Додаємо порізані мочені яблучка, заливаємо все вином. Акуратно перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні під кришкою 40 хвилин.
Смачного!