Рецепт Індичка в вині з моченими яблуками фото

Індичка в вині з моченими яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мочені яблука самі по собі дуже смачні! Але якщо згасити їх в білому вині з індичкою і цибулею, отримаємо блюдо з неймовірними смаковими якостями. Підійде для святкового різдвяного вечері!

Хочу поділиться знаннями, як приготувати індичку у вині з моченими яблуками. Обсмажте цибулю і апельсинову цедру. Потім обсмажте індичку. З'єднайте інгредієнти, додавши яблука, потім влийте вино і тушкуйте на повільному вогні до готовності. Блюдо виходить цілком самостійним, так що гарнір не буде потрібно. Хай щастить!

  • Філе індички - 1 кілограм
  • Апельсин - 1 штука (знадобиться тільки цедра)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Яблука мочені - 5 штук
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
індичка в вині з моченими яблуками - фото крок 1
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Апельсинову цедру нарізаємо тонкими смужками. Розігріваємо в сотейнику рослинне масло, додаємо цибулю і цедру.
індичка в вині з моченими яблуками - фото крок 2
Обсмажуємо цибулю з цедрою до золотистого першого.
індичка в вині з моченими яблуками - фото крок 3
Перекладаємо цибулю і цедру в тарілку. Викладаємо в сотейник філе індички. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Сіль і перець за смаком.
індичка в вині з моченими яблуками - фото крок 4
Додаємо порізані мочені яблучка, заливаємо все вином. Акуратно перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні під кришкою 40 хвилин.
індичка в вині з моченими яблуками - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти