Рецепт Традиційна німецька печиво фото

Традиційна німецька печиво
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто, Пісочне тісто
Дієтичне харчування
На обід, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Старовинний рецепт традиційного німецького ласощі, яке прийнято готувати до зиязиках свят. Зробити таке дуже просто. Розповім, як приготувати традиційне німецьке печиво.

Незважаючи на всю легкість приготування, на смак це зовсім не відбивається. Ви можете додати до нього горіхи, цукати, зацукровані імбир або сухофрукти. Печиво подають після охолодження. У вас вийде велика порція, цього вистачить на велику кількість гостей.

  • Вершкове масло - 230 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2, 5-3 склянки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
традиційна німецька печиво - фото крок 1
1. Викладіть вершкове масло в сотейник і відправте його на вогонь, розтопіть масло на слабкому вогні.
традиційна німецька печиво - фото крок 2
2. Гарненько перемішайте масло віночком, поки воно не почало кипіти.
традиційна німецька печиво - фото крок 3
3. Продовжуйте збивати масло віночком, щоб на поверхні утворилася піна.
традиційна німецька печиво - фото крок 4
4. Коли масло на дні набуло коричневий відтінок, зніміть сотейник з вогню, нехай воно повністю охолоне.
традиційна німецька печиво - фото крок 5
5. Перелийте охолоджене вершкове масло в миску, збийте його міксером до утворення пінистої маси.
традиційна німецька печиво - фото крок 6
6. Додайте цукровий пісок, молоко, ванільний екстракт, змішайте все міксером.
традиційна німецька печиво - фото крок 7
7. В іншій мисці змішайте борошно (2, 5 склянки з хорошою гіркою), сіль, розпушувач.
традиційна німецька печиво - фото крок 8
8. Додайте сухі інгредієнти в миску до масла і цукру.
традиційна німецька печиво - фото крок 9
9. У вас вийде суха суміш, що більше нагадує крихту.
традиційна німецька печиво - фото крок 10
10. Вручну сформуйте з крихти тісто.
традиційна німецька печиво - фото крок 11
11. Перекладіть тісто на стіл і сформуйте з нього 2 ковбаски.
традиційна німецька печиво - фото крок 12
12. Оберніть кожну в плівку і відправте в холодильник на кілька годин, краще на ніч.
традиційна німецька печиво - фото крок 13
13. Охолоджене тісто дістаньте з холодильника і наріжте шматочками.
традиційна німецька печиво - фото крок 14
14. Обваляйте печиво в цукровому піску з боків.
традиційна німецька печиво - фото крок 15
15. Перекладіть все печиво на деко і відправте в духовку.
традиційна німецька печиво - фото крок 16
16. Запікайте при 180 градусах близько 12-15 хвилин.
традиційна німецька печиво - фото крок 17
17. Перекладіть печиво на решітку і залиште до охолодження.
традиційна німецька печиво - фото крок 18
18. Насолоджуйтесь остигнула святкової випічкою.

Схожі рецепти