Рецепт Традиційна німецька печиво фото

Традиційна німецька печиво
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто , Пісочне тісто
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 30
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Старовинний рецепт традиційного німецького ласощі, яке прийнято готувати до зиязиках свят. Зробити таке дуже просто. Розповім, як приготувати традиційне німецьке печиво.

Опис приготування:

Незважаючи на всю легкість приготування, на смак це зовсім не відбивається. Ви можете додати до нього горіхи, цукати, зацукровані імбир або сухофрукти. Печиво подають після охолодження. У вас вийде велика порція, цього вистачить на велику кількість гостей.

  • Вершкове масло - 230 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2, 5-3 склянки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
традиційна німецька печиво - фото крок 1
1. Викладіть вершкове масло в сотейник і відправте його на вогонь, розтопіть масло на слабкому вогні.
традиційна німецька печиво - фото крок 2
2. Гарненько перемішайте масло віночком, поки воно не почало кипіти.
традиційна німецька печиво - фото крок 3
3. Продовжуйте збивати масло віночком, щоб на поверхні утворилася піна.
традиційна німецька печиво - фото крок 4
4. Коли масло на дні набуло коричневий відтінок, зніміть сотейник з вогню, нехай воно повністю охолоне.
традиційна німецька печиво - фото крок 5
5. Перелийте охолоджене вершкове масло в миску, збийте його міксером до утворення пінистої маси.
традиційна німецька печиво - фото крок 6
6. Додайте цукровий пісок, молоко, ванільний екстракт, змішайте все міксером.
традиційна німецька печиво - фото крок 7
7. В іншій мисці змішайте борошно (2, 5 склянки з хорошою гіркою), сіль, розпушувач.
традиційна німецька печиво - фото крок 8
8. Додайте сухі інгредієнти в миску до масла і цукру.
традиційна німецька печиво - фото крок 9
9. У вас вийде суха суміш, що більше нагадує крихту.
традиційна німецька печиво - фото крок 10
10. Вручну сформуйте з крихти тісто.
традиційна німецька печиво - фото крок 11
11. Перекладіть тісто на стіл і сформуйте з нього 2 ковбаски.
традиційна німецька печиво - фото крок 12
12. Оберніть кожну в плівку і відправте в холодильник на кілька годин, краще на ніч.
традиційна німецька печиво - фото крок 13
13. Охолоджене тісто дістаньте з холодильника і наріжте шматочками.
традиційна німецька печиво - фото крок 14
14. Обваляйте печиво в цукровому піску з боків.
традиційна німецька печиво - фото крок 15
15. Перекладіть все печиво на деко і відправте в духовку.
традиційна німецька печиво - фото крок 16
16. Запікайте при 180 градусах близько 12-15 хвилин.
традиційна німецька печиво - фото крок 17
17. Перекладіть печиво на решітку і залиште до охолодження.
традиційна німецька печиво - фото крок 18
18. Насолоджуйтесь остигнула святкової випічкою.

Схожі рецепти