Традиційна німецька печиво
(покроковий рецепт з фото)
Старовинний рецепт традиційного німецького ласощі, яке прийнято готувати до зиязиках свят. Зробити таке дуже просто. Розповім, як приготувати традиційне німецьке печиво.
Незважаючи на всю легкість приготування, на смак це зовсім не відбивається. Ви можете додати до нього горіхи, цукати, зацукровані імбир або сухофрукти. Печиво подають після охолодження. У вас вийде велика порція, цього вистачить на велику кількість гостей.
- Вершкове масло - 230 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Викладіть вершкове масло в сотейник і відправте його на вогонь, розтопіть масло на слабкому вогні.
2. Гарненько перемішайте масло віночком, поки воно не почало кипіти.
3. Продовжуйте збивати масло віночком, щоб на поверхні утворилася піна.
4. Коли масло на дні набуло коричневий відтінок, зніміть сотейник з вогню, нехай воно повністю охолоне.
5. Перелийте охолоджене вершкове масло в миску, збийте його міксером до утворення пінистої маси.
6. Додайте цукровий пісок, молоко, ванільний екстракт, змішайте все міксером.
7. В іншій мисці змішайте борошно (2, 5 склянки з хорошою гіркою), сіль, розпушувач.
8. Додайте сухі інгредієнти в миску до масла і цукру.
9. У вас вийде суха суміш, що більше нагадує крихту.
10. Вручну сформуйте з крихти тісто.
11. Перекладіть тісто на стіл і сформуйте з нього 2 ковбаски.
12. Оберніть кожну в плівку і відправте в холодильник на кілька годин, краще на ніч.
13. Охолоджене тісто дістаньте з холодильника і наріжте шматочками.
14. Обваляйте печиво в цукровому піску з боків.
15. Перекладіть все печиво на деко і відправте в духовку.
16. Запікайте при 180 градусах близько 12-15 хвилин.
17. Перекладіть печиво на решітку і залиште до охолодження.
18. Насолоджуйтесь остигнула святкової випічкою.