Рецепт Бажання традиційна фото

Бажання традиційна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Новий рік, Різдво

Замість покупних ковбас, шинки, м'ясних рулетів та іншого розповім, як приготувати буженину традиційну. Нею можна замінити магазинні делікатеси, а також її можна додавати в різні страви.

Думаю, найважливіше в домашній буженині - це вибір правильного шматка м'яса. Ні в якому разі не рекомендую брати заморожене м'ясо. Є безліч способів приготування буженини, Краще вже вибирати класичний рецепт, який припаде до смаку всім. Він включає в себе самі звичайні спеції, які є у будь-якої господині: сіль, перець і лавровий лист.

  • Свинина на кістці - 2 кілограма
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 10 грам
  • Часник - 200 грам
  • Перець горошком - 10 грам
бажання традиційна - фото крок 1
1. Свіже м'ясо мою і витираю серветками, потім зачищаю від хрящів і плівки, розрізаю між м'ясними шарами.
бажання традиційна - фото крок 2
2. Часник чищу і розрізаю кожен зубчик вздовж (у мене великі зубчики). В раніше зроблені розрізи вставляю зубчики часнику, чорний перець горошком і лавровий лист.
бажання традиційна - фото крок 3
3. Відмотувати натуральну нитку, обмотую нею шматок м'яса.
бажання традиційна - фото крок 4
4. Потім натираю трохи м'ясо сіллю і перцем, а також поламаним лавровим листом.
бажання традиційна - фото крок 5
5. Перекладаю його в звичайний (або загортаю в поліетиленовий) пакет і кладу в холодильник на 48 годин.
бажання традиційна - фото крок 6
6. Через відведений час дістаю м'ясо і перекладаю його на деко, який попередньо застелив фольгою.
бажання традиційна - фото крок 7
7. Щільно загортаю фольгу з усіх боків, щоб в процесі випікання все соки м'яса збереглися всередині.
бажання традиційна - фото крок 8
8. Випікаю в розігрітому до 160 градусів духовці 1 час, потім дістаю м'ясо, розгортаю фольгу, випікаю ще 15 хвилин для появи красивого рум'яного кольору.
бажання традиційна - фото крок 9
9. Остуджують м'ясо, потім знімаю нитки і нарізаю блюдо шматочками. Перед подачею на стіл нарізаю його і прикрашаю майонезом.

Схожі рецепти