Традиційна «шарлотка» з яблучком
(покроковий рецепт з фото)
Улюблений, впізнаваний і смачний пиріг з яблуками - це «Шарлотка». Не буду придумувати або дивувати оригінальністю, адже традиційної «Шарлотка» з яблучком немає рівних! Заходьте і угощайтесь!
Яблучну «Шарлотку» можна приготувати як для домашнього, так і для святкового чаювання. Цей десерт смачний і простий, вишуканий і в той же час такий рідний, впізнаваний. Пропоную приготувати класичний яблучний пиріг в мультиварці!
- Яблука - 0, 6 кілограма
- Яйця - 5 штук
- Цукровий пісок - 300 грам
- Борошно - 350 грам
- Сода - 12 грам
- Обкладинка - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. У глибокій мисці збийте яйця з цукром.
2. Яблука вимийте, наріжте великими шматочками, шкірку не обрізайте.
3. Змішайте борошно з содою і сіллю. Потім просійте в яєчно-цукрову суміш, перемішайте.
4. Чашу мультиварки обов'язково змастіть шматочком вершкового масла.
5. На дно мультиварки викладіть яблука, посипте корицею.
6. Залийте яблука тестом і струсіть чашу, щоб тісто опустилося і на дно форми.
7. Увімкніть мультиварку, виставте режим «Випічка» і готуйте пиріг протягом 50-60 хвилин. Смачного!