Рецепт Традиційна «шарлотка» з яблучком фото

Традиційна «шарлотка» з яблучком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Улюблений, впізнаваний і смачний пиріг з яблуками - це «Шарлотка». Не буду придумувати або дивувати оригінальністю, адже традиційної «Шарлотка» з яблучком немає рівних! Заходьте і угощайтесь!

Опис приготування:

Яблучну «Шарлотку» можна приготувати як для домашнього, так і для святкового чаювання. Цей десерт смачний і простий, вишуканий і в той же час такий рідний, впізнаваний. Пропоную приготувати класичний яблучний пиріг в мультиварці!

  • Яблука - 0, 6 кілограма
  • Яйця - 5 штук
  • Цукровий пісок - 300 грам
  • Борошно - 350 грам
  • Сода - 12 грам
  • Обкладинка - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
традиційна
1. У глибокій мисці збийте яйця з цукром.
традиційна
2. Яблука вимийте, наріжте великими шматочками, шкірку не обрізайте.
традиційна
3. Змішайте борошно з содою і сіллю. Потім просійте в яєчно-цукрову суміш, перемішайте.
традиційна
4. Чашу мультиварки обов'язково змастіть шматочком вершкового масла.
традиційна
5. На дно мультиварки викладіть яблука, посипте корицею.
традиційна
6. Залийте яблука тестом і струсіть чашу, щоб тісто опустилося і на дно форми.
традиційна
7. Увімкніть мультиварку, виставте режим «Випічка» і готуйте пиріг протягом 50-60 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти