Німецька випічка
(покроковий рецепт з фото)
Німецька випічка відрізняється своєю простотою. Дуже популярним в Німеччині (особливо напередодні Різдва) є печиво "спекуляціус" . Його печуть в кожному будинку, в кожній родині і пригощають близьких.
Якщо вам цікаво, як приготувати німецьку випічку, то зверніть увагу на цей рецепт. З його допомогою ви зробите смачне і гарне печиво, яке обов'язково сподобається всім вашим рідним і близьким. Печінка зберігається досить довго, тому його можна готувати великими партіями.
- Вершкове масло - 220 грам
- Цукрова пудра - 125 грам
- Борошно - 330 грам
- Суміш мелених прянощів - 10 грам (обкладинка, кардамон, мускатний горіх, гвоздика)
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Вершкове масло дістаньте з холодильника і покладіть в миску. Дайте йому постояти, щоб воно розм'якшилося. Додайте до масла цукрову пудру і збийте на великій швидкості міксера до білого.
Вбийте в масляну суміш сире куряче яйце, знову збийте все міксером до повної однорідності.
Борошно двічі просійте через сито і додайте в миску. Туди ж покладіть інші сухі інгредієнти - суміш прянощів і сіль.
Замісити м'яке і еластичне тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Скачайте його в кулю, оберніть плівкою і покладіть на годину в холодильник.
Через годину дістаньте тісто з холодильника, розкачайте його в пласт товщиною в півсантиметра. За допомогою спеціальних формочок виріжте з тіста фігурки.
Розігрійте духовку до двохсот градусів. Потім перекладіть вирізані з тіста фігурки на деко, поставте його в духовку. Випікайте печиво десять хвилин.