Рецепт Німецька випічка фото

Німецька випічка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Німецька випічка відрізняється своєю простотою. Дуже популярним в Німеччині (особливо напередодні Різдва) є печиво"Спекуляціус" . Його печуть в кожному будинку, в кожній родині і пригощають близьких.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати німецьку випічку, то зверніть увагу на цей рецепт. З його допомогою ви зробите смачне і гарне печиво, яке обов'язково сподобається всім вашим рідним і близьким. Печінка зберігається досить довго, тому його можна готувати великими партіями.

  • Вершкове масло - 220 грам
  • Цукрова пудра - 125 грам
  • Борошно - 330 грам
  • Суміш мелених прянощів - 10 грам (обкладинка, кардамон, мускатний горіх, гвоздика)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
німецька випічка - фото крок 1
Вершкове масло дістаньте з холодильника і покладіть в миску. Дайте йому постояти, щоб воно розм'якшилося. Додайте до масла цукрову пудру і збийте на великій швидкості міксера до білого.
німецька випічка - фото крок 2
Вбийте в масляну суміш сире куряче яйце, знову збийте все міксером до повної однорідності.
німецька випічка - фото крок 3
Борошно двічі просійте через сито і додайте в миску. Туди ж покладіть інші сухі інгредієнти - суміш прянощів і сіль.
німецька випічка - фото крок 4
Замісити м'яке і еластичне тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Скачайте його в кулю, оберніть плівкою і покладіть на годину в холодильник.
німецька випічка - фото крок 5
Через годину дістаньте тісто з холодильника, розкачайте його в пласт товщиною в півсантиметра. За допомогою спеціальних формочок виріжте з тіста фігурки.
німецька випічка - фото крок 6
Розігрійте духовку до двохсот градусів. Потім перекладіть вирізані з тіста фігурки на деко, поставте його в духовку. Випікайте печиво десять хвилин.

Схожі рецепти