Торт з короною
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування торта з короною. Таку красу, як мені здається, оцінять справжні королеви незалежно від віку: і найменші, і дуже навіть дорослі. Спробуйте і ви!
Перед вами простий рецепт торта з короною. Звичайно, вам ніщо не заважає змінити "нутрощі" : зробити, наприклад, шоколадний торт або коржі з горіхами. Крем теж, зрозуміло, може бути будь-яким. Та й що далеко ходити ... Навіть цей тортик можна прикрасити по-іншому! Корону - зробити побільше, а з прикрасами не паритися і зробити торт однотонним. Проявіть фантазію!
- Biskvitи - 2 штуки (можна зробити самостійно, можна купити - як хочете)
- Вершкове масло - 300 грам
- Згущене молоко - 300 грам
- Крем 20% - 200 грам
- Мастика - 500 грам
- Барвники харчові - 3 штуки (чорний, червоний і "золотий" )
1. Бісквіти випікаємо, охолоджуємо, складаємо один на одного і обрізаємо сердечком. Для крему змішати масло і варену коричневу згущене молоко, потім додати сметану і ще раз збиваємо. Крем готовий! Змащуємо їм бісквіт. Відправимо постояти в холодильник.
2. Тепер займемося мастикою. Приблизно третина залишимо білої, решту пофарбуємо харчовими барвниками в чорний і червоний кольори, а один маленький шматочок - в жовтий. Додамо до нього присипку або блискітки. З білої і чорної зробимо квадратики.
3. Наклеїв квадратики на чорний пласт мастики, оклеим наш тортик. Зверху розмістимо два пласта червоною і чорною мастики.
4. І прикрашаємо все це справа короною!