Рецепт Торт Шварцвальдський фото

Торт Шварцвальдський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Хочете зробити на гостей незабутнє враження? Приготуйте торт «Шварцвальдський»! Гості будуть приємно здивовані не тільки незвичайним смаком торта, але і його красою! готуємо!

Опис приготування:

Торт «Шварцвальдський» - це справжній витвір мистецтва! Щоб його приготувати, доведеться помучитися, але все витрачений час і сили будуть компенсовані сповна, коли ви спробуєте, що у вас вийшло! Щоб потекли слинки, досить почитати рецепт торта «Шварцвальдська»! шоколадний крем, збиті вершки, вишні - звучить заманливо! Ви хочете знати, як готується торт «Шварцвальдський»? Тоді поспішаю поділитися рецептом!

  • Вишня - 400 грам (заморожена)
  • Цукор - 170 грам
  • Яйця - 6 штук (для коржа)
  • Цукор - 190 грам (для коржа)
  • Борошно - 100 грам (для коржа)
  • Какао-попрошок - 30 грам (для коржа)
  • Вершкове масло - 80 грам (для коржа)
  • Вершки - 700-800 мілілітрів(33-35% жирності)
  • Цукрова пудра - 7 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (або загущувач для вершків)
  • Шоколад - 35 грам (чорний)
торт Шварцвальдський - фото крок 1
1. Бісквіт для цього торта слід приготувати за 8-12 годин. Раджу приготувати генуезький бісквіт. Готовий бісквіт розрізаємо на 3 частини - отримуємо 3 коржа.
торт Шварцвальдський - фото крок 2
2. Вишні промиваємо і, виклавши в миску, засипаємо цукром (50 г). Даємо постояти півгодини, після чого зливаємо сік, що виділився в окремий посуд. Буде потрібно 170 мл соку, тому, якщо соку не вистачає, доливаємо води.
торт Шварцвальдський - фото крок 3
3. Далі готуємо вишневий сироп: отриманий сік виливаємо в каструлю, додаємо 120 г пісочний. Доводимо до кипіння і варимо 3 хвилини. Потім знімаємо сироп з плити і додаємо вишню. Даємо сиропу охолонути, після чого виймаємо вишні, викладаємо їх на сито або друшляк і збираємо сироп, який з них стікає.
торт Шварцвальдський - фото крок 4
4. Тепер готуємо шоколадний крем. Шоколад подрібнюємо.
торт Шварцвальдський - фото крок 5
5. Розігріваємо в каструлі вершки (70 мл) з цукровою пудрою (1 ст. Ложка). Знімаємо з плити і вводимо подрібнений шоколад. Перемішуємо і відправляємо в холодильник як мінімум на півгодини. Готовий крем злегка, але тільки злегка, збиваємо за допомогою віночка.
торт Шварцвальдський - фото крок 6
6. Вершки (250 мл) ставимо в холодильник приблизно на 15 хвилин, потім збиваємо. Додаємо 2 ст. Ложки цукрової пудри і збиваємо, поки вершки достатньо не загустеют.
торт Шварцвальдський - фото крок 7
7. Можна збирати торт. Перший корж викладаємо на блюдо, поливаємо сиропом і змащуємо кремом. Далі просочуємо сиропом другий корж, укладаємо на перший, поливаємо вишневим сиропом. Викладаємо половину збитих вершків і розподіляємо по всій поверхні. Викладаємо вишні. Третій корж також поливаємо сиропом і змащуємо збитими вершками. Укладаємо третій корж на другий, змащеній стороною вниз.
торт Шварцвальдський - фото крок 8
8. Знову збиваємо вершки (200 мл) з цукровою пудрою (1, 5 ст. Ложки). Обмащуємо вершкової масою торт зверху і з боків. Бока і центр торта прикрашаємо рубаним шоколадом. Ще раз збиваємо вершки з цукровою пудрою (така ж кількість), але на цей раз з крохмалем або загустителем для вершків. Прикрашаємо краю торта збитими вершками і вишнями. Торт готовий!

Схожі рецепти