Рецепт Торт Шварцвальдський фото

Торт Шварцвальдський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Ягоди, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло, Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Хочете зробити на гостей незабутнє враження? Приготуйте торт «Шварцвальдський»! Гості будуть приємно здивовані не тільки незвичайним смаком торта, але і його красою! готуємо!

Торт «Шварцвальдський» - це справжній витвір мистецтва! Щоб його приготувати, доведеться помучитися, але все витрачений час і сили будуть компенсовані сповна, коли ви спробуєте, що у вас вийшло! Щоб потекли слинки, досить почитати рецепт торта «Шварцвальдська»! шоколадний крем, збиті вершки, вишні - звучить заманливо! Ви хочете знати, як готується торт «Шварцвальдський»? Тоді поспішаю поділитися рецептом!

  • Вишня - 400 грам (заморожена)
  • Цукор - 170 грам
  • Яйця - 6 штук (для коржа)
  • Цукор - 190 грам (для коржа)
  • Борошно - 100 грам (для коржа)
  • Какао-попрошок - 30 грам (для коржа)
  • Вершкове масло - 80 грам (для коржа)
  • Вершки - 700-800 мілілітрів(33-35% жирності)
  • Цукрова пудра - 7 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (або загущувач для вершків)
  • Шоколад - 35 грам (чорний)
торт Шварцвальдський - фото крок 1
1. Бісквіт для цього торта слід приготувати за 8-12 годин. Раджу приготувати генуезький бісквіт. Готовий бісквіт розрізаємо на 3 частини - отримуємо 3 коржа.
торт Шварцвальдський - фото крок 2
2. Вишні промиваємо і, виклавши в миску, засипаємо цукром (50 г). Даємо постояти півгодини, після чого зливаємо сік, що виділився в окремий посуд. Буде потрібно 170 мл соку, тому, якщо соку не вистачає, доливаємо води.
торт Шварцвальдський - фото крок 3
3. Далі готуємо вишневий сироп: отриманий сік виливаємо в каструлю, додаємо 120 г пісочний. Доводимо до кипіння і варимо 3 хвилини. Потім знімаємо сироп з плити і додаємо вишню. Даємо сиропу охолонути, після чого виймаємо вишні, викладаємо їх на сито або друшляк і збираємо сироп, який з них стікає.
торт Шварцвальдський - фото крок 4
4. Тепер готуємо шоколадний крем. Шоколад подрібнюємо.
торт Шварцвальдський - фото крок 5
5. Розігріваємо в каструлі вершки (70 мл) з цукровою пудрою (1 ст. Ложка). Знімаємо з плити і вводимо подрібнений шоколад. Перемішуємо і відправляємо в холодильник як мінімум на півгодини. Готовий крем злегка, але тільки злегка, збиваємо за допомогою віночка.
торт Шварцвальдський - фото крок 6
6. Вершки (250 мл) ставимо в холодильник приблизно на 15 хвилин, потім збиваємо. Додаємо 2 ст. Ложки цукрової пудри і збиваємо, поки вершки достатньо не загустеют.
торт Шварцвальдський - фото крок 7
7. Можна збирати торт. Перший корж викладаємо на блюдо, поливаємо сиропом і змащуємо кремом. Далі просочуємо сиропом другий корж, укладаємо на перший, поливаємо вишневим сиропом. Викладаємо половину збитих вершків і розподіляємо по всій поверхні. Викладаємо вишні. Третій корж також поливаємо сиропом і змащуємо збитими вершками. Укладаємо третій корж на другий, змащеній стороною вниз.
торт Шварцвальдський - фото крок 8
8. Знову збиваємо вершки (200 мл) з цукровою пудрою (1, 5 ст. Ложки). Обмащуємо вершкової масою торт зверху і з боків. Бока і центр торта прикрашаємо рубаним шоколадом. Ще раз збиваємо вершки з цукровою пудрою (така ж кількість), але на цей раз з крохмалем або загустителем для вершків. Прикрашаємо краю торта збитими вершками і вишнями. Торт готовий!

Схожі рецепти