Рецепт Торт «серце» фото

Торт «серце»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти
Страви без випічки
На обід, На святковий стіл, День народження, День закоханих
Випічка, Торти

Пропоную оригінальний рецепт приготування торта у формі серця за мотивами знаменитої монастирської хати. Такий торт можна приготувати до Дня всіх закоханих або подарувати коханій на День народження.

Перед Днем святого Валентина я задумалася, як здивувати свого коханого, і вирішила подарувати йому солодкий десерт. Знаючи, що він обожнює торт "монастирська хата", я вирішила піднести йому його улюблений десерт в незвичайному вигляді. Так і з'явився мій оригінальний рецепт, як приготувати торт "серце" . Я знайшла стару, ще бабусину форму для запікання "серце", яка складається з двох частин, мені було дуже зручно використовувати її для формування торта. Через брак такої форми можна взяти силіконову або роз'ємну форму серця, з її допомогою вийде такий же красивий торт. Мені дуже подобається поєднання хрусткого пісочного тіста, ніжного сметанного крему і кисло-солодкого вишні. Дійсно, торт виходить дуже святковим.

  • Крем 25% жирності - 600 грам(150 г. - в тісто, 450 г. - в вершках)
  • Маргарин - 250 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Сода, гашене оцтом - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1-1, 5 склянки
  • Вишня консервована - 500 грам
  • Загущувач для сметани - 0, 5 Ст. Ложки
торт
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він встиг розм'якнути.
торт
Сметану змішайте з порізаним на шматочки маргарином і розімніть.
торт
Додайте соду, гаситься оцтом, і мука. Замісити м'яке тісто. Зверніть увагу, що коли будете м'яти, маргарин буде танути, так що постійно потрібно буде підсипати муку.
торт
Ось таким має вийти тісто.
торт
Розділіть його на 4 рівні частини.
торт
Кожну частину розкачати дуже тонко і розріжте на 5 частин. Викладіть вишню доріжкою на кожну смужку.
торт
Сформуйте трубочки, надішліть їх у духовку на 15 хвилин.
торт
Готові трубочки остудіть.
торт
І розріжте на рівні невеликі шматочки. Довжина шматочків визначає висоту готового торта.
торт
А тепер приготуйте крем. Для цього змішайте сметану, цукор і загущувач для сметани.
торт
Збийте міксером до повного розчинення цукру. Крем готовий.
торт
Трубочки поставте в форму вертикально, щільно один до одного.
торт
Залийте їх сметанним кремом, прикрасьте залишками вишні і відправте в холодильник мінімум на 2 годину.
торт
Торт "серце" готовий. Смачного!

Схожі рецепти