Рецепт Фруктове серце зі сливами фото

Фруктове серце зі сливами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Слива
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Для діабетиків
Для дітей, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Випічка

Фруктове серце зі сливами - дуже оригінальний і досить простий у приготуванні десерт. Щоб приготувати його - доведеться потрудитися, проте воно того варто!

Рецепт:

1. Дріжджове тісто: підігріти молоко. Ретельно перемішати борошно з дріжджами в мисці ретельно перемішати. Додати інші інгредієнти і тепле молоко. Беремо міксер, встановлюємо спеціальну насадку з гачком для твердого тесту, перемішуємо все це справа деякий час на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості протягом приблизно 5 хвилин до утворення гладкого однорідного тесту. Покрити тісто і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться. Попередньо розігріти духовку.

Верхній / нижній жар: близько 200 ° С

Температура повітря: близько 180 ° C

Помити сливи, видалити кісточки і зробити невеликі надрізи у верхній частині. Злегка посипати тісто борошном і розкачати його на папері для випічки у вигляді кола (Ø 25 см). Зробити на колі розріз завдовжки приблизно 10 см. Злегка розтягнути кінці в різні боки і сформувати серце. Покласти серце разом з папером на деко.

2. Начинка: змішати сметану з жовтком і ванільним цукром. Покрити серце отриманою масою, при цьому залишити вільний край шириною приблизно 1 см. Зверху каскадообразно викласти сливи внутрішньою стороною догори. Поставити деко в духовку.

Рівень складності: середній

Час випічки: близько 25 хвилин

Остудити пиріг на кухонній решітці.

3. Прикраса: протерти через сито абрикосовий конфітюр і довести до кипіння в невеликій каструлі. Залити сливи ще теплим конфитюром і посипати мигдалем. У довільному порядку посипати серце цукром і подати в теплому вигляді або холодним.

Варіант рецепта: можна приготувати фруктове яблучне серце; для цього на сметану замість слив викладіть часточки яблук. Приготуйте за рецептом, залийте конфитюром і посипте родзинками замість мигдалю. Або посипте сметану спочатку цукром з корицею Dr. Oetker і 50 г меленого мигдалю, а потім викладіть яблучними часточками.

Удачі в приготуванні!


  • Молоко - 100 мілілітрів (для тіста)
  • Борошно пшеничне - 300 грам (для тіста)
  • Упаковка сухих дріжджів- 1 штука (для тіста)
  • Цукор - 50 грам (для тіста)
  • Сіль - 1 щіпка (для тіста)
  • Білок яєчний - 1 штука (для тіста)
  • Сметана жирна - 76 грам(38 г - для тіста і 38 г - для начинки)
  • Зливи - 1 кілограм (для начинки)
  • Жовток яєчний - 1 штука (для начинки)
  • Упаковка ванільного цукру- 1 штука (для начинки)
  • Абрикосовий сокиру - 4 Ст. Ложки (для прикраси)
  • Мигдаль мелений - 1 Ст. Ложка (для прикраси)
Рецепт:

1. Дріжджове тісто: підігріти молоко. Ретельно перемішати борошно з дріжджами в мисці ретельно перемішати. Додати інші інгредієнти і тепле молоко. Беремо міксер, встановлюємо спеціальну насадку з гачком для твердого тесту, перемішуємо все це справа деякий час на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості протягом приблизно 5 хвилин до утворення гладкого однорідного тесту. Покрити тісто і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться. Попередньо розігріти духовку.

Верхній / нижній жар: близько 200 ° С

Температура повітря: близько 180 ° C

Помити сливи, видалити кісточки і зробити невеликі надрізи у верхній частині. Злегка посипати тісто борошном і розкачати його на папері для випічки у вигляді кола (Ø 25 см). Зробити на колі розріз завдовжки приблизно 10 см. Злегка розтягнути кінці в різні боки і сформувати серце. Покласти серце разом з папером на деко.

2. Начинка: змішати сметану з жовтком і ванільним цукром. Покрити серце отриманою масою, при цьому залишити вільний край шириною приблизно 1 см. Зверху каскадообразно викласти сливи внутрішньою стороною догори. Поставити деко в духовку.

Рівень складності: середній

Час випічки: близько 25 хвилин

Остудити пиріг на кухонній решітці.

3. Прикраса: протерти через сито абрикосовий конфітюр і довести до кипіння в невеликій каструлі. Залити сливи ще теплим конфитюром і посипати мигдалем. У довільному порядку посипати серце цукром і подати в теплому вигляді або холодним.

Варіант рецепта: можна приготувати фруктове яблучне серце; для цього на сметану замість слив викладіть часточки яблук. Приготуйте за рецептом, залийте конфитюром і посипте родзинками замість мигдалю. Або посипте сметану спочатку цукром з корицею Dr. Oetker і 50 г меленого мигдалю, а потім викладіть яблучними часточками.

Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти