Фруктове асорті на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фруктового асорті на шпажках. Готуватися блюдо дуже швидко і дуже добре підходить для дитячих свят.
Свіжі фрукти корисні всім а особливо маленьким дітям. Нанизані на шпажки фрукти дуже апетитно і красиво виглядають. Після закінчення приготування страви виходить легкий десерт зі свіжих фруктів.
- Черешня - 200 грам
- Ківі - 1 штука
- Shpazhki - 10 штук
- Полуниця - 200 грам
- Банан - 1 штука
1. Основою нашого фруктового десерту буде банан і ківі. Алергічні реакції часто провокують сезонні фрукти, і на перших порах, тому, вживати їх слід дуже обережно. У сьогоднішньому раціоні звичні ківі і банани вживають цілий рік, і, таким чином, алергії вони викликати не повинні.
2. Очищаємо від шкірки банани, нарізаємо їх невеликими кружечками. Від шкурки очищаємо плід ківі, і нарізаємо його кружечками, і після поділяємо на три частини кожен шматочок, для того, щоб зручніше було їх їсти. Промиваємо добре полуницю, і прибираємо листочки.
3. У ранній черешні мало м'якоті і багато соку, і до того ж вона не дуже м'ясиста, так що вибирати ягоди треба побільше. Промоем черешню. Потім ягоди відділимо від черешків, і виймаємо кісточки за допомогою шпильки.
4. Кружечок банана нанизуємо на шпажку, потім ягідку черешні, шматочок ківі, і klubničku. Фрукти повторюємо ще раз, в такій же послідовності, великі ягоди полунички, надягаючи на кінчик шпаги. До страви можна подати морозиво або збиті вершки. Діти від цього блюда будуть в захваті.