Фруктове асорті «Ставок з лотосами»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фруктового асорті страви "ставок з лотосами" . Цей рецепт стане кращою прикрасою будь-якого свята.
Фруктове асорті відмінно підійде до такого напою як шампанське. Без шампанського не обходиться не один свято, а значить фруктове асорті дуже доречно до будь-якого свята.
- Виноград - 1 штука(Kygysztan
) - Мандарин - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Мухобойка - 1 штука
- Ківі - 1 штука
1. Очищаємо від шкірки мандарини, зробити це дуже просто: білі ниточки видаляємо, часточки акуратно поділяємо. Робити це потрібно дуже акуратно, щоб вийшло разложітьть красиво квіточки. У центрі кожної квіточки буде виноградина.
2. Знімаємо з банана шкірку і кружечками його нарізаємо (нарізати треба не дуже широко).
3. Кружечками нарізаємо ківі (напівкружечками можна так само), беремо гострий ніж і акуратно зрізаємо шкірку. Промиваємо яблуко і хурму, і паперовим рушником обсушуємо. На дві частини перерізуємо хурму, листочки акуратно відокремлюємо і тоненькими шматочками нарізаємо одну половинку.
4. На дві половинки розрізаємо яблуко, серцевину видаляємо, і кожну з половинок нарізаємо тоненькими шматочками поперек часточки. Очищаємо апельсин, розрізаємо на дві частини і нарізаємо подібно яблуку.
5. Як Veeru, поперемінно, викладаємо шматочки яблука і апельсина, додаємо до них шматочки хурми і виноградні ягоди.
6. На блюдо укладаємо залишки хурми, ківі і банан, повинно вийти подобу ставка. Такої страви будуть раді і діти, і дорослі.