Рецепт Бісквітне фруктове тістечко фото

Бісквітне фруктове тістечко
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Фрукти, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Тістечко

Тістечко дуже ніжне. Легкий бісквіт, солодкий сирний крем і фруктове асорті. Поєднання чудове. Крем і фрукти надають бісквіту особливий смак і наповнюють ароматом. Спробуйте!

Бісквіт приготований за цим рецептом виходить легким і ніжним. Для крему з'єднуємо сир, масло і цукрову пудру. Якщо крем вийшов занадто густий, можна додати трохи домашнього йогурту або сметани. Не потрібно робити крем рідким, так як бісквіт краще поєднується з густим кремом. В даному рецепті готовий бісквіт просочений соком апельсина, але можна використовувати будь-який сироп, на ваш вибір.


  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 80 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сир - 400 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукрова пудра - 80 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Банан - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • М'ята - За смаком
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 2
Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки з'єднуємо з цукром і збиваємо.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 3
Маса повинна стати світлою.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 4
Білки охолоджуємо і збиваємо до стійкої піни.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 5
З'єднуємо збиті білки і жовтки.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 6
Додаємо невеликими порціями просіяне борошно і перемішуємо, плавно підводячи тісто знизу вгору.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 7
Деко покриваємо пекарської папером і змащуємо її вершковим маслом. Виливаємо бісквітне тісто і розподіляємо рівномірним шаром. Відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо близько 20 хвилин, при температурі 180 градусів.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 8
Готовий крем. У миску насипаємо сир і додаємо вершкове масло.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 9
Насипаємо цукрову пудру і все перемішуємо занурювальним блендером.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 10
Апельсин обдаємо окропом, знімаємо цедру і додаємо її в крем.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 11
Готовий бісквіт охолоджуємо, скроплюємо соком апельсина і розрізаємо на прямокутні шматочки рівної величини.
На шматочок бісквіта кладемо крем.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 12
Додаємо фрукти.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 13
Далі, кладемо другий шматочок бісквіта і все тістечко покриваємо кремом, в тому числі і бічні сторони.
бісквітне фруктове тістечко - фото крок 14
Додаємо фрукти, листочки м'яти і за бажанням какао. Часточки яблука потрібно скропити соком лимона, щоб вони залишалися світлими.
Бісквітне тістечко з фруктами і сирним кремом готове. Пригощайтеся!

Схожі рецепти