Фруктове желе
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати фруктове желе. Такий десерт відмінно підійде як для щоденного ласощі, так і для святкового столу. Десерт благотворно позначається на організмі.
Цей простий рецепт желе не викличе у вас труднощів, але по-справжньому зможе порадувати вашу родину.
В якості наповнювача ви можете використовувати будь-який сік або ягоди і фрукти. Дуже смачне желе виходить з маракуї.
Перед подачею викладіть желе з формочок і подавайте з кулькою пломбіру і свіжої м'яти, тоді десерт стане воістину святковим.
Смачного!
- Сік "мультифрукт" - 300 мілілітрів
- Кокосова вода - 200 мілілітрів
- Листя желатину - 4 штуки
- Marakujja - 6 штук
1
Листя желатину замочіть в холодній воді на 5 хвилин.
2
Кокосову воду нагрійте майже до кипіння і перекладіть туди листя желатину, помішуючи, розчиніть листя. Прохолодний.
3
Миски для желе змастіть маслом. Маракуйю витягніть ложкою з плоду і змішайте з соком і желейної водою і розлийте по формах.
4
Охолоджувати в холодильнику близько 6 годин до повного застигання. Прикрасьте м'якоттю маракуї.