Рецепт Фруктове желе фото

Фруктове желе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень, День народження
Солодке, Десерти, Желе

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати фруктове желе. Такий десерт відмінно підійде як для щоденного ласощі, так і для святкового столу. Десерт благотворно позначається на організмі.

Цей простий рецепт желе не викличе у вас труднощів, але по-справжньому зможе порадувати вашу родину.

В якості наповнювача ви можете використовувати будь-який сік або ягоди і фрукти. Дуже смачне желе виходить з маракуї.

Перед подачею викладіть желе з формочок і подавайте з кулькою пломбіру і свіжої м'яти, тоді десерт стане воістину святковим.

Смачного!

  • Сік "мультифрукт" - 300 мілілітрів
  • Кокосова вода - 200 мілілітрів
  • Листя желатину - 4 штуки
  • Marakujja - 6 штук
1
Листя желатину замочіть в холодній воді на 5 хвилин.
2
Кокосову воду нагрійте майже до кипіння і перекладіть туди листя желатину, помішуючи, розчиніть листя. Прохолодний.
3
Миски для желе змастіть маслом. Маракуйю витягніть ложкою з плоду і змішайте з соком і желейної водою і розлийте по формах.
4
Охолоджувати в холодильнику близько 6 годин до повного застигання. Прикрасьте м'якоттю маракуї.

Схожі рецепти