Яловиче серце, тушковане з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Яловиче серце вважається справжнім делікатесом. Воно має ніжний смак і підходить під будь-який гарнір. Я розповім, як готується яловиче серце, тушковане з картоплею. Успішною вам готування!
Таке блюдо вважається не дуже калорійним, оскільки гаситься, а не смажиться. Я вирішила гасити серце з картоплею в мультиварці, так процес готування полегшується в рази. Вийшло дуже ніжно і вишукано. Хороший рецепт для всіх, кому набридло звичайне м'ясо, а хочеться саме м'ясного!
- Яловиче серце - 600 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 5 штук
- Солоний огірок - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
Картопля очищаємо і промиваємо проточною водою. Ріжемо не дуже дрібними шматочками.
Солоний огірок нарізаємо кубиками за допомогою гострого ножа. Огірочок додасть пікантність і свіжість нашому страві.
Цибуля очищаємо від лушпиння і обполіскувати під водою. Ріжемо півкільцями, викладаємо на дно мультиварки, змащеній олією.
Потім беремо яловиче серце, промиваємо його гарненько, викладаємо на дошку. Ріжемо на шматочки середнього розміру.
Помідори миємо, ріжемо середнім штрихом. Морква очищаємо і ріжемо кружечками. Кладемо в мультиварку всі наші порізані овочі. Туди ж викладаємо яловиче серце. Додаємо спеції, дві склянки води і сіль за смаком. Виставляємо режим "гасіння", час - 2 годину.
Подаємо готове яловиче серце, тушковане з картоплею, на тарілці, прикрашаємо рубаною зеленню. Смачного!