Рецепт Яловиче серце, тушковане з картоплею фото

Яловиче серце, тушковане з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина, Яловиче серце
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловиче серце вважається справжнім делікатесом. Воно має ніжний смак і підходить під будь-який гарнір. Я розповім, як готується яловиче серце, тушковане з картоплею. Успішною вам готування!

Таке блюдо вважається не дуже калорійним, оскільки гаситься, а не смажиться. Я вирішила гасити серце з картоплею в мультиварці, так процес готування полегшується в рази. Вийшло дуже ніжно і вишукано. Хороший рецепт для всіх, кому набридло звичайне м'ясо, а хочеться саме м'ясного!

  • Яловиче серце - 600 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Солоний огірок - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
яловиче серце, тушковане з картоплею - фото крок 1
Картопля очищаємо і промиваємо проточною водою. Ріжемо не дуже дрібними шматочками.
яловиче серце, тушковане з картоплею - фото крок 2
Солоний огірок нарізаємо кубиками за допомогою гострого ножа. Огірочок додасть пікантність і свіжість нашому страві.
яловиче серце, тушковане з картоплею - фото крок 3
Цибуля очищаємо від лушпиння і обполіскувати під водою. Ріжемо півкільцями, викладаємо на дно мультиварки, змащеній олією.
яловиче серце, тушковане з картоплею - фото крок 4
Потім беремо яловиче серце, промиваємо його гарненько, викладаємо на дошку. Ріжемо на шматочки середнього розміру.
яловиче серце, тушковане з картоплею - фото крок 5
Помідори миємо, ріжемо середнім штрихом. Морква очищаємо і ріжемо кружечками. Кладемо в мультиварку всі наші порізані овочі. Туди ж викладаємо яловиче серце. Додаємо спеції, дві склянки води і сіль за смаком. Виставляємо режим "гасіння", час - 2 годину.
яловиче серце, тушковане з картоплею - фото крок 6
Подаємо готове яловиче серце, тушковане з картоплею, на тарілці, прикрашаємо рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти