Рецепт Тушковане серце з картоплею фото

Тушковане серце з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Картопля, Серце
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Багато недолюблюють субпродукти, і це не зовсім правильно. Треба просто навчиться їх робити і знати всі тонкощі приготування. Давайте разом дізнаємося, як приготувати тушковане серце з картоплею.

У процесі створення подібних блюд дуже важливо дотримуватися тимчасові рамки, інакше вийде дуже жорстке м'ясо. Найбільш вдало воно поєднується з простими овочами і без вишуканих приправ. Просте гаряче сподобається всім любителям ситних страв. Якщо ви до цих пір не готували серце, то варто спробувати це зробити.

  • Свиняче серце - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Капуста - 150 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Розмарин - За смаком
тушковане серце з картоплею - фото крок 1
Серця помийте, наріжте уздовж, видаліть судини. Потім наріжте шматочками поперек і обсушити.
тушковане серце з картоплею - фото крок 2
Чистий і nashinkuyte цибулю. Бланшируйте його на сковороді в маслі, а потім додайте субпродукт.
тушковане серце з картоплею - фото крок 3
Допомога і чистий, якщо це необхідно, інші овочі. Моркву наріжте кружальцями, капусту нашаткуйте, картопля крупно нарубати. Надішліть все в сковороду разом з цілими часточками часнику, сіллю, розмарином і перцем. Влийте трохи води.
тушковане серце з картоплею - фото крок 4
Гасіть блюдо під кришкою на повільному вогні протягом години. Смачного!

Схожі рецепти