Тушковане серце з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Багато недолюблюють субпродукти, і це не зовсім правильно. Треба просто навчиться їх робити і знати всі тонкощі приготування. Давайте разом дізнаємося, як приготувати тушковане серце з картоплею.
У процесі створення подібних блюд дуже важливо дотримуватися тимчасові рамки, інакше вийде дуже жорстке м'ясо. Найбільш вдало воно поєднується з простими овочами і без вишуканих приправ. Просте гаряче сподобається всім любителям ситних страв. Якщо ви до цих пір не готували серце, то варто спробувати це зробити.
- Свиняче серце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Капуста - 150 грам
- Картопля - 3 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Розмарин - За смаком
Серця помийте, наріжте уздовж, видаліть судини. Потім наріжте шматочками поперек і обсушити.
Чистий і nashinkuyte цибулю. Бланшируйте його на сковороді в маслі, а потім додайте субпродукт.
Допомога і чистий, якщо це необхідно, інші овочі. Моркву наріжте кружальцями, капусту нашаткуйте, картопля крупно нарубати. Надішліть все в сковороду разом з цілими часточками часнику, сіллю, розмарином і перцем. Влийте трохи води.
Гасіть блюдо під кришкою на повільному вогні протягом години. Смачного!