Рецепт Серце тушковане з солоними огірками фото

Серце тушковане з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Огірок , Солоний огірок
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт приготування тушкованого серця з солоними огірками. Яловичина по-татарськи, блюдо пікантне і дуже смачне.

Опис приготування:

Блюдо дуже незвичайне і досить смачне. Тушковане серце з солоними огірками виходять дуже смачними.

  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Серце свиняче - 800 грам
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
серце тушковане з солоними огірками - фото крок 1
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться: свиняче серце, часник, цибуля і солоні огірки.
серце тушковане з солоними огірками - фото крок 2
2. Серце очищаємо від плівки і залишок артерій, видаляємо згустки крові і нарізаємо невеликими шматочками. М'ясо добре промиваємо. Маленькими шматочками нарізаємо лук, і до прозорості його спассеруем в рослинному маслі. Тепер додаємо серце, і хвилин сорок тушкуємо, періодично помішувати.
серце тушковане з солоними огірками - фото крок 3
3. Маленькими шматочками нарізаємо огірки і подрібнюємо часник. При самому закінченні приготування серця додаємо часник і огірки. Висипаємо на гарячу сковороду борошно, і пасеруємо її, поки вона не змінить свій колір.
серце тушковане з солоними огірками - фото крок 4
4. До огіркам з м'ясом додаємо борошно, потім сметану, спеції і сіль. На дві хвилини залишаємо на маленькому вогні, десять хвилин даємо настоятися із закритою кришкою. Сіль додаємо в міру, так як огірки і так солоні. Будь-які приготовані овочі послужать хорошим гарніром.

Схожі рецепти