Серце тушковане з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування тушкованого серця з солоними огірками. Яловичина по-татарськи, блюдо пікантне і дуже смачне.
Опис приготування:
Блюдо дуже незвичайне і досить смачне. Тушковане серце з солоними огірками виходять дуже смачними.
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Серце свиняче - 800 грам
- Перець і сіль - - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Огірки солені - 3 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться: свиняче серце, часник, цибуля і солоні огірки.
2. Серце очищаємо від плівки і залишок артерій, видаляємо згустки крові і нарізаємо невеликими шматочками. М'ясо добре промиваємо. Маленькими шматочками нарізаємо лук, і до прозорості його спассеруем в рослинному маслі. Тепер додаємо серце, і хвилин сорок тушкуємо, періодично помішувати.
3. Маленькими шматочками нарізаємо огірки і подрібнюємо часник. При самому закінченні приготування серця додаємо часник і огірки. Висипаємо на гарячу сковороду борошно, і пасеруємо її, поки вона не змінить свій колір.
4. До огіркам з м'ясом додаємо борошно, потім сметану, спеції і сіль. На дві хвилини залишаємо на маленькому вогні, десять хвилин даємо настоятися із закритою кришкою. Сіль додаємо в міру, так як огірки і так солоні. Будь-які приготовані овочі послужать хорошим гарніром.