Яловиче серце тушковане
(покроковий рецепт з фото)
Я, звичайно, не поділяю глибоку любов мого чоловіка до субпродуктів, але деякі страви мені теж подобаються. Багато з них вимагають особливого підходу, який ви повинні вивчити. Уважно читайте!
Наприклад, я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати яловиче серце, тушковане в молоці. Дане м'ясо щільне і пружне, тому його необхідно довго піддавати термообробці. Смак у страви виходить незвичайним і незабутнім, так що результат того вартий. На гарнір подавайте макаронні вироби.
- Серце яловиче - 1 кілограм
- Вершки - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Зелена цибуля - 3-4 штук (перо)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Сіль велика - 3/4 чайних ложки
- Мускат tёrtиy - 0, 5 чайних ложки
- Куркума - 1/3 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/3 чайних ложки
З серця зріжте судини, згустки крові і жир. М'ясо залийте водою на пару годин. Після цього зайві частини буде легше видалити.
Потім серце промийте і наріжте соломкою.
Лук почистіть і наріжте кубиками.
У сковороді розігрійте масло. Потім обсмажте в ньому цибулю до золотистого кольору.
Далі додайте до цибулі м'ясо. Готуйте його на сильному вогні, поки не википить вода. Додайте сіль, перець і мускат. Все перемішайте. Всипте борошно і ще раз перемішайте. А потім влийте вершки.
Після цього додайте молоко. Заважайте блюдо, поки рідина не закипить. Потім зменшіть вогонь, і залиште страву гаситися під кришкою на 40 хвилин.
Для 15 хвилин до готовності додайте в сковороду куркуму, перемішайте. Дайте страві трохи настоятися, а потім подавайте його з зеленою цибулею. Смачного!