Рецепт Яловиче серце тушковане фото

Яловиче серце тушковане
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Серце
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Я, звичайно, не поділяю глибоку любов мого чоловіка до субпродуктів, але деякі страви мені теж подобаються. Багато з них вимагають особливого підходу, який ви повинні вивчити. Уважно читайте!

Наприклад, я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати яловиче серце, тушковане в молоці. Дане м'ясо щільне і пружне, тому його необхідно довго піддавати термообробці. Смак у страви виходить незвичайним і незабутнім, так що результат того вартий. На гарнір подавайте макаронні вироби.

  • Серце яловиче - 1 кілограм
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Зелена цибуля - 3-4 штук (перо)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль велика - 3/4 чайних ложки
  • Мускат tёrtиy - 0, 5 чайних ложки
  • Куркума - 1/3 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/3 чайних ложки
яловиче серце тушковане - фото крок 1
З серця зріжте судини, згустки крові і жир. М'ясо залийте водою на пару годин. Після цього зайві частини буде легше видалити.
яловиче серце тушковане - фото крок 2
Потім серце промийте і наріжте соломкою.
яловиче серце тушковане - фото крок 3
Лук почистіть і наріжте кубиками.
яловиче серце тушковане - фото крок 4
У сковороді розігрійте масло. Потім обсмажте в ньому цибулю до золотистого кольору.
яловиче серце тушковане - фото крок 5
Далі додайте до цибулі м'ясо. Готуйте його на сильному вогні, поки не википить вода. Додайте сіль, перець і мускат. Все перемішайте. Всипте борошно і ще раз перемішайте. А потім влийте вершки.
яловиче серце тушковане - фото крок 6
Після цього додайте молоко. Заважайте блюдо, поки рідина не закипить. Потім зменшіть вогонь, і залиште страву гаситися під кришкою на 40 хвилин.
яловиче серце тушковане - фото крок 7
Для 15 хвилин до готовності додайте в сковороду куркуму, перемішайте. Дайте страві трохи настоятися, а потім подавайте його з зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти