Торт на пару
(покроковий рецепт з фото)
В пароварці можна готувати не тільки овочі і м'ясні страви, а також борошняні вироби. Вони буду відрізнятися більш щільною структурою і відсутністю кольору, але це ні в якому разі не позначається на смаку.
Торт приготований на пару за смаком нагадує щось середнє між тістечком "картошка" і "доязикак & Quot. Щоб гідно оцінити смак торта, не замінюйте гіркий шоколад на молочний і зберігайте послідовність приготування.
- Шоколад - 125 грам (гіркий)
- Борошно - 100 грам
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 125 грам (або поширення)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 100 грам
- Крем 20% - 150 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Яйця розділіть на білки і жовтки.
Білки збийте до м'яких піків і приберіть в холодильник.
Жовтки збийте з цукром і сіллю. Додайте м'яке масло. Ще раз збийте.
Розтопіть шоколад.
Додайте шоколад в желтково-масляну масу. Збийте до однорідного стану.
Після додайте борошно і на малих обертах умішайте її в тісто.
Дістаньте білки і порціями, за допомогою лопатки, умішайте в тісто.
Testo майже.
Чашу для рису оберніть харчовою плівкою і перелийте в неї тісто. Розрівняйте верх.
Встановіть підготовлену чашу в пароварку і включіть на 40 хвилин.
Після закінчення часу дістаньте корж з пароварки. Прохолодний.
Змішайте сметану з цукром.
Охолоджений корж розріжте на три частини.
Кожну частину обріжте, надавши круглу форму. По всьому Коржу зробіть надрізи. Обрізки подрібніть в крихту.
Зберіть торт. Кожен корж промажте сметанним кремом. Верх і боки осипьте крихтою.
Готовий торт залиште при кімнатній температурі на 1 час.
Приємного чаювання!