Рецепт Торт «Марс» фото

Торт «Марс»
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Вершкове масло
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Обожнюю радувати своїх друзів і близьких різною смакотою. Серед них є любителі шоколадних батончиків, тому рецепт смачного десерту, як приготувати торт «Марс», роблю спеціально для них.

Опис приготування:

Особливість цього тортика в тому, що він готується без випічки, а основою є звичайне пісочне печиво. Такий десерт ідеальний, коли хочеться чогось смачненького, а возитися з духовкою не охота. Торт виходить дуже ніжним, я б сказав повітряним. Його можна подавати до чаю або кави.

  • Пісочне печиво шоколадне - 250-300 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Желатин - 3 чайних ложки
  • Вершковий сир - 300 грам
  • Ванільний цукор - 1 щіпка
  • Цукровий пісок - 0, 5 склянки
  • Вершки жирні - 300 мілілітрів
  • Батончик «Марс» - 3 штуки
  • Шоколадна стружка - За смаком
торт
1. Пісочне печиво розламують і розміщую в чашу блендера, перемелюю до стану дрібної крихти. Розтоплюю масло і вливаю його до печива, ретельно перемішую. Перекладаю отриману масу в роз'ємну форму і щільно утрамбовують, відправляю в холодильник.
торт
2. Вершковий сир перекладаю в чашу блендера, додаю до нього цукровий пісок і ваніль, збиваю масу.
торт
3. Шоколадні батончики очищаю від обгортки і нарізаю невеликими шматочками, додаю їх до сиру. Потім масу викладаю на печиво.
торт
4. Замочую желатин в холодній воді, після цього трохи підігрівають його. Збиваю вершки до міцних верхів і з'єдную їх з остиглим і набряклим желатином, знову збиваю і вливаю в форму, посипаю шоколадною стружкою і відправляю в холодильник.
торт
5. Готовий торт тримаю в холодильнику кілька годин, після цього декорують прикрасами і подаю до столу. Смачного!

Схожі рецепти