Торт для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Гарний святковий торт можна без проблем створити своїми руками. Вам в цьому допоможуть різнобарвні цукерки, желейні цукерки та інші солодощі. Розповім вам, як приготувати торт для дітей.
В основі приготування торта - бісквіт. Використовуйте легкий сирний крем або масляний, шоколадну глазур або розтопіть шоколад. Ви можете додати харчовий барвник в крем, щоб торт виглядав ще нарядно. Експериментуйте!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Апельсин - 1 штука(Cedra)
- Харчовий барвник - 2-4 чайних ложок
- Білий шоколад - 200 грам
- Солодощі - За смаком
1. У чашу міксера викладіть м'яке вершкове масло, збийте його трохи, додайте по одному курячі яйця. Окремо змішайте цукрову пудру, борошно, розпушувач, цедру і барвник. Додайте до мокрих інгредієнтів.
2. Гарненько перемішайте всі складові, щоб вийшла однорідна маса.
3. Застелите форму для випічки пергаментом, вилийте тісто і розрівняйте його. Надішліть корж в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
4. Дістаньте корж з духовки і видаліть з форми, залиште для охолодження, потім обріжте краю.
5. Тим часом розтопіть білий шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані, перемішайте лопаткою.
6. Гарненько змастіть торт шоколадом, вилийте його залишки поверх.
7. Прикрасьте торт відразу солодощами, а потім відправте в холодильник для застигання шоколаду. Смачного!