Рецепт Торт «Барбі» фото

Торт «Барбі»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Тісто, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Якщо вам здається, що приготувати торт "барбі" може тільки професійний кондитер, то ви помиляєтеся. Його може приготувати кожен, хто запасеться терпінням і необхідними інгредієнтами.

Дуже популярними зараз стали торти із зображенням улюблених мультиплікаційних і телевізійних героїв. Торт "барбі" є одним з найбільш затребуваних серед юних іменинниць. Якщо вам хочеться приготувати цей шедевр будинку, то немає нічого простішого. За допомогою детальних інструкцій зробити цей під силу кожному.

  • Барбі - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 2 склянки(3-4 ложки - в вершках, інше - в тісто.)
  • Крем - 700 грам(500 г. - в тісто, 200 г. - в вершках.)
  • Борошно - 3 склянки
  • Розпушувач - 1-1.5 чайних ложки
  • Вершки - 500 грам
  • Шоколад - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
торт
1. Рецепт приготування торта "барбі" тільки здається складним, насправді це не так. Для початку необхідно приготувати тісто. У глибокій мисці змішати яйця з цукром, додати сметану і розпушувач. Поступово додавати борошно і ретельно вимішувати тісто.
торт
2. Тісто викласти в форму для запікання і відправити в добре розігріту духовку. Краще використовувати форму для приготування кексу, з отвором посередині.
торт
3. Поки печеться корж, можна зайнятися шоколадним кремом. Для його приготування необхідно в невелику каструлю влити вершки і трохи підігріти їх на повільному вогні (кипіти вони не повинні). Додати туди розм'якшене масло і чорний, бажано гіркий, шоколад.
торт
4. Коли крем стане повністю однорідним, зняти його з вогню і поставити остуджувати мінімум 4 годину. Потім крем потрібно буде добре збити.
торт
5. Тепер саме час зайнятися лялькою. Її необхідно добре вимити, просушити і обгорнути харчовою плівкою (десь до рівня грудей).
торт
6. Випечений і остиглий корж необхідно розрізати на 3-4 частини.
торт
7. Зверху зробити отвір для ляльки, можна відразу приміряти її до торту.
торт
8. Тепер потрібно приготувати сметанний крем. Сметану збити з цукром до однорідної консистенції. Готовим кремом промазати кожен корж.
торт
9. Краще дати коржам постояти близько 2-4 годин і добре просочитися. Потім поставити в центр ляльку і почати прикрашати її плаття. За допомогою кондитерського шприца і шоколадного крему нанести різні візерунки.
торт
10. Верх сукні можна зробити за допомогою ложки і шоколадного крему. Торт "барбі" в домашніх умовах готовий. Йому треба постояти в холодильнику мінімум 3 годину, щоб добре просочитися, а крем встиг застигнути.

Схожі рецепти