Рецепт Торт «Барбі» фото

Торт «Барбі»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Якщо вам здається, що приготувати торт"Барбі" може тільки професійний кондитер, то ви помиляєтеся. Його може приготувати кожен, хто запасеться терпінням і необхідними інгредієнтами.

Опис приготування:

Дуже популярними зараз стали торти із зображенням улюблених мультиплікаційних і телевізійних героїв. Торт"Барбі" є одним з найбільш затребуваних серед юних іменинниць. Якщо вам хочеться приготувати цей шедевр будинку, то немає нічого простішого. За допомогою детальних інструкцій зробити цей під силу кожному.

  • Барбі - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 2 склянки(3-4 ложки - в вершках, інше - в тісто.)
  • Крем - 700 грам(500 г. - в тісто, 200 г. - в вершках.)
  • Борошно - 3 склянки
  • Розпушувач - 1-1.5 чайних ложки
  • Вершки - 500 грам
  • Шоколад - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
торт
1. Рецепт приготування торта"Барбі" тільки здається складним, насправді це не так. Для початку необхідно приготувати тісто. У глибокій мисці змішати яйця з цукром, додати сметану і розпушувач. Поступово додавати борошно і ретельно вимішувати тісто.
торт
2. Тісто викласти в форму для запікання і відправити в добре розігріту духовку. Краще використовувати форму для приготування кексу, з отвором посередині.
торт
3. Поки печеться корж, можна зайнятися шоколадним кремом. Для його приготування необхідно в невелику каструлю влити вершки і трохи підігріти їх на повільному вогні (кипіти вони не повинні). Додати туди розм'якшене масло і чорний, бажано гіркий, шоколад.
торт
4. Коли крем стане повністю однорідним, зняти його з вогню і поставити остуджувати мінімум 4 годину. Потім крем потрібно буде добре збити.
торт
5. Тепер саме час зайнятися лялькою. Її необхідно добре вимити, просушити і обгорнути харчовою плівкою (десь до рівня грудей).
торт
6. Випечений і остиглий корж необхідно розрізати на 3-4 частини.
торт
7. Зверху зробити отвір для ляльки, можна відразу приміряти її до торту.
торт
8. Тепер потрібно приготувати сметанний крем. Сметану збити з цукром до однорідної консистенції. Готовим кремом промазати кожен корж.
торт
9. Краще дати коржам постояти близько 2-4 годин і добре просочитися. Потім поставити в центр ляльку і почати прикрашати її плаття. За допомогою кондитерського шприца і шоколадного крему нанести різні візерунки.
торт
10. Верх сукні можна зробити за допомогою ложки і шоколадного крему. Торт"Барбі" в домашніх умовах готовий. Йому треба постояти в холодильнику мінімум 3 годину, щоб добре просочитися, а крем встиг застигнути.

Схожі рецепти