Рецепт Торт «Аврора» фото

Торт «Аврора»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Такий торт можна зробити в якості подарунка для друзів або рідних. Готується він досить просто. Поспішаю поділитися з вами рецептом його приготування!

Опис приготування:

Для прикраси замість шоколадної глазурі цілком можна використовувати будь-який стабільний крем. Або ж просто обсипати верх і боки торта шоколадною крихтою або тертим шоколадом. Спробуйте!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Молоко - 150 грам
  • Борошно - 220 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Вершки - 600 грам (від 33% жирності, для крему)
  • Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
  • Чорнослив - 300 грам
  • Шоколад - 200 грам
  • Вершки - 150 грам(20% жирності, для глазурі)
торт
Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром.
торт
Підсипати муку з содою і втручайтеся розтоплене масло з молоком.
торт
Половину тіста вилийте в форму для випічки. У другу половину умішайте какао і вилийте другу половину тіста. Поставте обидві форми в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
торт
Обидва з бісквітного razrezhyte 2 коржа. Просочіть їх цукровим сиропом або водою.
торт
Чорнослив распарьте в окропі. Для крему збийте вершки з цукровою пудрою. Промажьте коржі по черзі кремом і викладіть чорнослив.
торт
Зберіть торт і дайте йому застигнути в холодильнику протягом кількох годин.
торт
Для глазурі нагрійте вершки і розтопіть в них шоколад. Остудіть.
торт
Полийте торт шоколадною глазур'ю і прикрасьте на свій смак.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти