Торт «Аврора»
(покроковий рецепт з фото)
Такий торт можна зробити в якості подарунка для друзів або рідних. Готується він досить просто. Поспішаю поділитися з вами рецептом його приготування!
Для прикраси замість шоколадної глазурі цілком можна використовувати будь-який стабільний крем. Або ж просто обсипати верх і боки торта шоколадною крихтою або тертим шоколадом. Спробуйте!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Молоко - 150 грам
- Борошно - 220 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Вершки - 600 грам (від 33% жирності, для крему)
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Чорнослив - 300 грам
- Шоколад - 200 грам
- Вершки - 150 грам(20% жирності, для глазурі)
Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром.
Підсипати муку з содою і втручайтеся розтоплене масло з молоком.
Половину тіста вилийте в форму для випічки. У другу половину умішайте какао і вилийте другу половину тіста. Поставте обидві форми в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Обидва з бісквітного razrezhyte 2 коржа. Просочіть їх цукровим сиропом або водою.
Чорнослив распарьте в окропі. Для крему збийте вершки з цукровою пудрою. Промажьте коржі по черзі кремом і викладіть чорнослив.
Зберіть торт і дайте йому застигнути в холодильнику протягом кількох годин.
Для глазурі нагрійте вершки і розтопіть в них шоколад. Остудіть.
Полийте торт шоколадною глазур'ю і прикрасьте на свій смак.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!