Рецепт Печиво «Аврора» фото

Печиво «Аврора»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Як зробити тісто повітряним всередині, навіть якщо ви задумали зробити тверде печиво? Є один секрет, який я для вас відкрию, а, може бути, його хтось і так знає. Тоді просто зайвий раз нагадаю.

Опис приготування:

Щоб у вас все вийшло, потрібно в окремому посуді добре збити білки. А потім їх акуратно вмішати в тісто, тоді структура вийде легкої. Так я зробила в своєму рецепті. У ньому розповідається, як приготувати печиво"Аврора" . Воно зроблене на сметані зі звичними нам продуктами для випічки. Все просто і смачно.

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Крем - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Яйце - 5 штук
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 20 грам
печиво
Жовтки відокремте від білків. Перетріть їх з цукром до отримання однорідної маси.
печиво
Додайте до цієї маси сметану з борошном. Замішайте тісто.
печиво
Окремо збийте білки до одержання міцної піни.
печиво
Тісто і білки обережно перемішайте до єдиної консистенції.
печиво
Деко застеліть пергаментом, змастіть його маслом. Перекладіть тісто в кондитерський мішок або поліетиленовий пакет з невеликим надрізом. Видавіть печиво на деко.
печиво
Запікайте печиво при 180 градусах протягом 10-15 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти