Печиво «Аврора»
(покроковий рецепт з фото)
Як зробити тісто повітряним всередині, навіть якщо ви задумали зробити тверде печиво? Є один секрет, який я для вас відкрию, а, може бути, його хтось і так знає. Тоді просто зайвий раз нагадаю.
Щоб у вас все вийшло, потрібно в окремому посуді добре збити білки. А потім їх акуратно вмішати в тісто, тоді структура вийде легкої. Так я зробила в своєму рецепті. У ньому розповідається, як приготувати печиво "аврора" . Воно зроблене на сметані зі звичними нам продуктами для випічки. Все просто і смачно.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Крем - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйце - 5 штук
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 20 грам
Жовтки відокремте від білків. Перетріть їх з цукром до отримання однорідної маси.
Додайте до цієї маси сметану з борошном. Замішайте тісто.
Окремо збийте білки до одержання міцної піни.
Тісто і білки обережно перемішайте до єдиної консистенції.
Деко застеліть пергаментом, змастіть його маслом. Перекладіть тісто в кондитерський мішок або поліетиленовий пакет з невеликим надрізом. Видавіть печиво на деко.
Запікайте печиво при 180 градусах протягом 10-15 хвилин. Приємного чаювання!