Рецепт Лосось в соусі «Аврора» фото

Лосось в соусі «Аврора»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Солоне

Дуже простий рецепт, по якому риба виходить дуже ніжною і соковитою за рахунок вершків. Робиться дуже просто, особливо якщо у Вас є вже готове філе. Почнемо!

За цим рецептом можна зробити не тільки лосось, але і будь-яку червону рибу. Якщо не любите маслини, тут вони потрібні зелені, можете замінити їх каперсами. Подавати краще відразу, але і після охолодження риба залишається дуже смачною. Вершки Ви можете взяти будь-який жирності, але не міняйте на молоко, воно може згорнутися. Смачного!

  • Лосось - 500 грам (філе)
  • Вершки 15% - 250 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (невеликий)
  • Часник - 1 зубчик
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Маслини - 10 штук
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
лосось в соусі
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
лосось в соусі
Налийте вино в каструлю і кип'ятіть п'ять хвилин. Зніміть з вогню, влийте вершки, додати перець, приправити сіллю. Перемішайте до однорідного стану.
лосось в соусі
Нагрійте в сковороді олію, додайте нарізані цибулю і часник. Обсмажте протягом 2 хвилин.
лосось в соусі
Відсуньте цибулю і часник на край і покладіть рибу. Обсмажуйте протягом 5 хвилин.
лосось в соусі
Переверніть і смажте ще три хвилини.
лосось в соусі
Залийте рибу соусом і додайте дрібно нарізані маслини. Доведіть до кипіння і тушкуйте протягом 5 хвилин.
лосось в соусі
Подавайте відразу.
лосось в соусі
Смачного!

Схожі рецепти