Лосось в соусі «Аврора»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт, по якому риба виходить дуже ніжною і соковитою за рахунок вершків. Робиться дуже просто, особливо якщо у Вас є вже готове філе. Почнемо!
За цим рецептом можна зробити не тільки лосось, але і будь-яку червону рибу. Якщо не любите маслини, тут вони потрібні зелені, можете замінити їх каперсами. Подавати краще відразу, але і після охолодження риба залишається дуже смачною. Вершки Ви можете взяти будь-який жирності, але не міняйте на молоко, воно може згорнутися. Смачного!
- Лосось - 500 грам (філе)
- Вершки 15% - 250 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (невеликий)
- Часник - 1 зубчик
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Маслини - 10 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Налийте вино в каструлю і кип'ятіть п'ять хвилин. Зніміть з вогню, влийте вершки, додати перець, приправити сіллю. Перемішайте до однорідного стану.
Нагрійте в сковороді олію, додайте нарізані цибулю і часник. Обсмажте протягом 2 хвилин.
Відсуньте цибулю і часник на край і покладіть рибу. Обсмажуйте протягом 5 хвилин.
Переверніть і смажте ще три хвилини.
Залийте рибу соусом і додайте дрібно нарізані маслини. Доведіть до кипіння і тушкуйте протягом 5 хвилин.
Подавайте відразу.
Смачного!