Томатний соус зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вмієте робити різні соусу, то у вас на столі завжди будуть смачні страви. Бо часом навіть звичайне гаряче може перетворитися на щось нове і незвичайне для вас. Спробуємо?
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати томатний соус зі свининою. Це дуже ситне гаряче, яке точно сподобається чоловічій половині. Поєднання бобових з м'ясом завжди виграшний варіант. І їх добре з'єднує томатний і пікантний смак соусу. Страва, яке заслуговує бути в щоденному меню кожного!
- Свинина - 500 грам
- Квасоля - 350 грам
- Соус томатний - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Перець червоний пекучий - 1 штука
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
З вечора замочіть квасолю. А потім відваріть її до готовності.
М'ясо помийте і наріжте порційно. Обсмажте в маслі до готовності.
Цибулю і моркву почистіть, помийте і наріжте півкільцями і кружками. Пасеруйте їх до напівготовності в олії.
Потім в сковороду до овочів влийте стакан води і додайте м'ясо з томатним соусом. Приправити сіллю і poperčite.
Також додайте подрібнений часник. Зверху покладіть паличку кориці і пекучий перець.
Гасіть блюдо протягом півгодини на середньому вогні. Смачного!