Томатний суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте рецепт смачного і ароматного супу? Тоді томатний суп зі свининою ідеально підійде для вашого обіду. Ситний і наваристий суп сподобається всім членам вашої родини, готується дуже просто і легко.
Я дуже люблю різні варіанти приготування томатних супів, готую їх в будь-який час року. Але для мене як чоловіки більше подобаються не прості, без додавання чого-небудь супи, а наваристі, густі і з м'ясом. Рецепт приготування томатного супу зі свининою простий, але суп виходить ситним, смачним і дуже ароматним. Тепер, прочитавши цей простий рецепт, ви теж будете знати, як приготувати томатний суп зі свининою.
- Свинина - 300 грам
- Томати у власному соку - 400 грам (можна замінити свіжими помідорами)
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Солодкий перець - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Гвоздика - 1 штука
- Сіль - 1- чайних ложок (за смаком)
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
Шматок свинини заливаємо водою і ставимо на плиту на середній або сильний вогонь. Почекаємо, щоб вода закипіла, і тоді додамо очищену цілу цибулину з гвоздикою і лавровий лист. Варити будемо, поки м'ясо не стане м'яким, це приблизно 1 час.
Потім м'ясо, цибуля і гвоздику ми дістаємо з каструлі, бульйон необхідно процідити і знову поставити на вогонь, щоб закипів.
Очистимо картопля, наріжемо його невеликими кубиками і відправимо в киплячий бульйон.
Дрібно нарізану цибулю і часник треба обсмажити до м'якості на рослинному маслі.
Очищений від насіння і помитий солодкий перець наріжемо невеликими кубиками і відправимо в сковороду до цибулі і часнику.
Морквину очищаємо і трьом на дрібній тертці, потім відправляємо її до овочів на сковороду.
Тепер насатала чергу відправити на сковороду розім'яті томати разом з соком. Перемішуємо і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.
Поки гасяться овочі, наріжемо на невеликі шматочки м'ясо, відправимо його в бульйон, додамо сіль і перець за смаком.
Відправляємо овочі зі сковороди в каструлю, доводимо суп до кипіння - і прибираємо його з плити. Дайте супу настоятися хвилин 15-20, а потім подавайте його на стіл, прикрасивши зеленню.