Рецепт Том кха фото

Том кха
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Гриби , Курячі стегенця , Імбир , Печериці
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей ароматний суп тайської кухні стане прекрасним складовим ситного і смачного обіду. Незвичайне поєднання інгредієнтів дозволить здивувати всю сім'ю новим смаком, який захочеться відчути ще.

Опис приготування:

Аромат традиційного тайського страви"Том Кха" стане запорукою задоволеного шлунка всіх сидячих за столом. Головне - підходити до приготування з любов'ю. Подавати супчик краще з перцем чилі, кінзою і лаймом.

Отже, дивіться, як приготувати"Том Кха" , і готуйтеся до нових смакових відчуттів.

  • Імбир - 1 штука
  • Вода - 1, 5 L
  • Курячі стегна - 8 штук
  • Гриби - 300 грам
  • Кокосове молоко - 350 грам
  • Рибний соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Лимонна трава - 2 штуки
  • Вапно - 1 штука
  • Braai - 50 грам
1
Використовуючи задню частину ножа, злегка розімніть лимонну траву і імбир, розріжте лимонну траву на 4 частини.
2
Додайте лимонну траву, імбир, листя лайма в бульйон і доведіть до кипіння у великій каструлі. Зменшіть вогонь і залиште кипіти на 8-10 хвилин. Процідіть відвар в чисту каструлю.
3
Додайте курку і знову доведіть до кипіння. Після зменшіть вогонь, додайте гриби і варіть на повільному вогні, іноді помішуючи, поки курка не буде готова, а гриби не стануть м'якими, 20-25 хвилин. Додайте в отриманий бульйон кокосове молоко, рибний соус і цукор.

Схожі рецепти