Том кха
(покроковий рецепт з фото)
Цей ароматний суп тайської кухні стане прекрасним складовим ситного і смачного обіду. Незвичайне поєднання інгредієнтів дозволить здивувати всю сім'ю новим смаком, який захочеться відчути ще.
Аромат традиційного тайського страви "том Кха" стане запорукою задоволеного шлунка всіх сидячих за столом. Головне - підходити до приготування з любов'ю. Подавати супчик краще з перцем чилі, кінзою і лаймом.
Отже, дивіться, як приготувати "том Кха", і готуйтеся до нових смакових відчуттів.
- Імбир - 1 штука
- Вода - 1, 5 L
- Курячі стегна - 8 штук
- Гриби - 300 грам
- Кокосове молоко - 350 грам
- Рибний соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Лимонна трава - 2 штуки
- Вапно - 1 штука
- Braai - 50 грам
1
Використовуючи задню частину ножа, злегка розімніть лимонну траву і імбир, розріжте лимонну траву на 4 частини.
2
Додайте лимонну траву, імбир, листя лайма в бульйон і доведіть до кипіння у великій каструлі. Зменшіть вогонь і залиште кипіти на 8-10 хвилин. Процідіть відвар в чисту каструлю.
3
Додайте курку і знову доведіть до кипіння. Після зменшіть вогонь, додайте гриби і варіть на повільному вогні, іноді помішуючи, поки курка не буде готова, а гриби не стануть м'якими, 20-25 хвилин. Додайте в отриманий бульйон кокосове молоко, рибний соус і цукор.