Тісто з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не любите сир в натуральному вигляді, можете використовувати його для випічки, не тільки для чізкейку. Розповім вам про те, як приготувати тісто з сиру, що відмінно підійде для печива, пирога.
Для приготування відмінно підійде магазинний сир, він менш жирний. Таке тісто підійде для випічки пирога (для основи), для печива, сирних паличок або кульок. Замісити його вручну або скористайтеся кухонним комбайном. Перед використанням охолодіть тісто протягом 4 годин.
- Сир - 2 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 220 грам
1
Викладіть сир в сито і залиште його на 1, 5-2 годину, щоб стекла зайва рідина.
2
У чашу міксера викладіть пшеничне борошно, сіль і цукровий пісок, перемішайте.
3
Використовуйте вершкове масло відразу з холодильника, наріжте його невеликими шматочками і викладіть в чашу міксера, розімніть все в крихту.
4
Потроху додавайте сир і замішують тільки до утворення єдиної кома, це тісто не вимішують.
5
Розділити тісто 2 частини або залиште єдиний кому, загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 4 години або довше.