Рецепт Берлінське печиво з сиру фото

Берлінське печиво з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20-22
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Це печиво має розсипчасту структуру, хрустку скоринку і злегка солодкуватий присмак. Воно дуже довго залишається свіжим. Розповім про рецепт, як приготувати берлінське печиво з сиру.

Опис приготування:

Подібне печиво вже давно готують і в нашій країні, тому їм мало кого здивуєш. Тим же, хто ще не в курсі, рецепт доведеться в пору. Печиво можна зберігати близько тижня, і воно буде свіжим, ніби щойно з печі. Найсмачніше подавати його з чаєм. Таке печиво можна взяти з собою, дати дітям до школи.

  • Вершкове масло - 1/3 склянки
  • Сир - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1/4 склянки
1
У чашу міксера викладіть вершкове масло, додайте до нього сир, перемішуйте на низькій швидкості.
2
В окремій мисці змішайте борошно з розпушувачем, додайте сухі інгредієнти в чашу міксера і перемішайте.
3
Посипте борошном стільницю і викладіть тісто, вимішують його пару хвилин, потім загорніть в харчову плівку, відправте в холодильник мінімум на 30 хвилин (можна на 24 годину).
4
Викладіть тісто на стіл і розкачати тонко (близько 0, 5-1 сантиметр). Склянкою виріжте кружечки.
5
У тарілку викладіть цукор, умочіть кожен кружечок в цукор і складіть навпіл, потім знову умочіть і поверніть ще раз.
6
Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом, і відправте в розігріту до 175-180 градусів духовку, випікайте 30-40 хвилин.
7
Перекладіть печиво на тарілку і остудіть, потім вже подавайте до столу.

Схожі рецепти