Берлінське тістечко
(покроковий рецепт з фото)
Берлінські тістечка готуються з листкового тіста, покритого смачною лимонної глазур'ю. Десерт виходить дуже ніжним і буквально тане в роті. Дуже смачно з гарячим чаєм, кава або какао. Спробуйте!
Приготуємо берлінське тістечко в домашніх умовах. Фішкою рецепта є додавання в глазур лимона, дуже ніжний і освіжаючий смак. Тістечка подаються до столу охолодженими. Дуже смачно заварити гарячий чай або кава і насолоджуватися домашнім десертики. Хай щастить!
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Вода - 0, 2 L
- Цукор - 0, 4 склянки
- Лимон - 1 штука
Розкладаємо пласт тесту на столі. Змащуємо тісто мокрій пензликом і трохи присипаємо цукром. Звертаємо тісто з двох сторін в рулетики.
Розділіть тісто на порційні шматочки.
Розрізаємо тісто на шматочки, потім злегка "пріплюсніте" кожен з них. Помістіть шматочки тіста на деко, випікайте в духовці до готовності (приблизно 25 хвилин). Температура 180 градусів.
Приготуємо глазур. Кип'ятимо воду, розчиняємо в ній цукор, уварюємо його. Потім додаємо цедру і сік лимона, перемішуємо.
Знімаємо глазур з вогню і поміщаємо в ємність з холодною водою. Збиваємо глазур міксером до білого кольору.
Покриваємо тістечка ніжною глазур'ю.
Смачного!