Берлінське печиво з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Це мабуть, один з найпростіших, швидких і зручних рецептів випічки. Всього з двох інгредієнтів виходить апетитне і смачне берлінське печиво з листкового тіста в домашніх умовах.
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати берлінське печиво з листкового тіста, тоді мій рецепт з покроковими фотографіями спеціально для вас. Такий варіант доведеться особливо до смаку зайнятим господаркам, які не люблять довго займатись випічкою. Якщо у вас в морозилці завжди є готове тісто, то це печиво - просто палочка-виручалочка.
- Листкове тісто - 500 грам
- Цукор - 1 За смаком
1. Робочу поверхню присипте трохи цукром.
2. І почніть розгортати тісто.
3. Періодично перевертайте тісто і підсипати цукор.
4. Розкачати досить тонко, можна починати формувати берлінське печиво з листкового тіста в домашніх умовах. З краю звертайте щільним рулетиком.
5. Скачайте приблизно до середини, а потім так само поступите з іншим краєм.
6. В результаті вийде ось така "ковбаска" .
7. Гострим ножем наріжте невеликими шматочками (чим тонше, тим більше хрустким буде печиво).
8. Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть деко пергаментом і викладіть печеньки. Якщо хочете більш рум'яні, змастіть збитим жовтком.
9. Ось і весь секрет, як зробити берлінське печиво з листкового тіста. Надішліть в духовку і випікайте хвилин 20.