Печиво з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше і в той же час смачне печиво, приготоване з листкового дріжджового тіста. Ніякої начинки, тільки тісто, цукор і кориця. Ідеальне печиво для повсякденного чаювання.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування печива з листкового дріжджового тіста. Тісто злегка розкочуємо і присипаємо корицею і цукром. Скручуємо двостороннім рулетиком (як на фото вище). Нарізаємо порційними шматочками і випікаємо в духовці до красивого, рум'яного кольору. Вдалого приготування!
- Тісто листкове бездрожеевое - 1 штука(400-450 г)
- Цукор - За смаком
- Обкладинка - За смаком
Листкове тісто розкладаємо на стіл, злегка розгортає. Присипаємо цукром і корицею.
Скручуємо з двох сторін до центру, щоб вийшло, як на фото.
Нарізаємо порційними шматочками.
Перекладаємо печиво на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо в духовці до золотистого кольору. Температура 150 градусів.
Смачного!