Листкове тісто з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися універсальним рецептом тіста для випічки пирогів і булочок.
Таке тісто чудово розшаровується при випіканні. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати листкове тісто з сиру.
Перед вами простий рецепт листкового тіста з сиру. Такий рецепт повинен бути в нотатках у кожної господині. Він простий у приготуванні. Сир краще використовувати сухий, не кислий. Під час приготування тіста попередньо охолоджують масло і сир. Готове тісто виходить універсальним, воно прекрасно підходить для випічки пирогів і слоек.
- Борошно - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Засипаємо в кухонний комбайн розсипчастий сир, борошно, додаємо масло порубане шматочками. Перетворюємо масу в дрібну крихту.
Вбиваємо яйце.
Замішуємо тісто.
Скачує тісто в кулю. Загортаємо його в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 3-4 годину. Готово!