Швидке листкове тісто
(покроковий рецепт з фото)
Чому б не приготувати відмінне швидке листкове тісто будинку? Приготоване за цим рецептом, тісто виходить досить ніжним. З нього можна спекти багато смакоти :)Спробуйте і будете задоволені.
Листкове тісто в домашніх умовах приготувати за цим рецептом легко навіть новачкові в кулінарній справі. З листковим тістом не дуже люблю возитися, але все таки іноді доводиться балувати своїх близьких смачною випічкою. І на виручку завжди приходить швидке листкове тісто - це колосальна економія часу. Для роботи нам необхідні дуже холодні продукти, тобто вершкове масло повинно бути замороженим в морозилці, борошно і яйце охолоджені в холодильнику, вода з льодом або просто охолоджена в холодильнику, руки обов'язково періодично охолоджуємо в холодній воді. Ну ось і все нюанси, а як приготувати швидке листкове тісто я розповів і показав в рецепті.
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 250 грам (заморожене)
- Яйце - 1 штука
- Вода - 3/4 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Оцет 3% - 1 Ст. Ложка (або 5 крапель 9%)