Тісто для торта «Наполеон» класичне
(покроковий рецепт з фото)
Хоч назва і французьке, але в країнах СНД його дуже люблять і готують вже багато років. Тонкі коржі тесту, просочені ніжним кремом. Розповім, як приготувати тісто для торта «Наполеон» класичне.
Потрібно багато часу, щоб торт добре просочився. Чим тонше коржі, тим смачніше вийде десерт. Крем можна зробити на основі сметани, згущеного молока або заварний. "наполеон" часто готують на День Народження або інші свята. Він ніжний, смачний і делікатний. Подавайте його з чаєм або заварним кави.
- Борошно - 3, 5 склянки
- Вершкове масло - 230 грам
- Яйця - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вода - За смаком
1. Візьміть всі підготовлені інгредієнти: масло заздалегідь відправте в морозилку, борошно просійте, яйця попередньо дістаньте з холодильника, прохолодна вода.
2. Поки вершкове масло ще заморожене, натріть його на крупній тертці (робіть це швидко), потім змішайте з борошном.
3. У мірну чашу вбийте курячі яйця, додайте оцет і воду (води стільки, щоб дійти до рівня 1 склянка), перемішайте.
4. З'єднайте рідкі інгредієнти з борошном і маслом, за допомогою насадки для замішування листкового тіста замісити його. Розділити тісто 2 частини і оберніть в плівку, відправте його в холодильник мінімум на 30 хвилин.
5. Готове тісто використовуйте для випічки торта або інших виробів. Смачного!