Рецепт Тісто для піци класичне (простий рецепт) фото

Тісто для піци класичне (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви любите піцу, але не знаю, , як приготувати тісто для піци класичне простим рецептом? Сьогодні у вас є унікальна можливість це виправити. Тісто вийде дивно смачним!

Опис приготування:

Готове тісто можна наповнити абсолютно будь-якою начинкою, але якщо ви хочете дотримуватися класичних рецептів, раджу вибрати томатний соус і начинку з сиру. У підсумку ви отримаєте хрустке і дуже смачне тісто, яке зробить вашу піцу ще смачнішою. Смачного!

  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Тепла вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
1
Для того, щоб приготувати класичне тісто для піци, необхідно розчинити цукор в теплій воді і додати туди сухі дріжджі. Відставляємо суміш на 10 хвилин.
2
Тим часом викладаємо розтоплене вершкове масло в окрему ємність, додаємо просіяне борошно і сіль. Ретельно все перемішуємо і додаємо дріжджову суміш. Місимо тісто протягом 5 хвилин до тих пір, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Викладаємо тісто в змащену маслом посуд і даємо постояти 15 хвилин.
3
Поділяємо готове тісто на дві частини і розгортаємо кожну частину в тонкий пласт. Знову даємо тесту постояти протягом 15 хвилин, потім викладаємо пласти на змащену маслом форму і даємо постояти протягом 10 хвилин. Розтягуємо краю тесту і викладаємо начинку. Класичне тісто для піци готове.

Схожі рецепти