Рецепт Крем для торта «Наполеон» класичний фото

Крем для торта «Наполеон» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На швидку руку
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

Приготувати крем для"Наполеона" не складно. Складно приготувати дійсно смачний крем, щоб торт був виключно ніжним і апетитним. Актуальним буде заварний вершковий крем.

Опис приготування:

З таким кремом можна зробити торт за лічені хвилини. Якщо використовувати покупні коржі, то ви отримаєте торт буквально за 20 хвилин. Якщо до вас раптово нагрянули гості, то цей варіант - просто супер. А якщо ви готуєте коржі самостійно, крем допоможе підкреслити смак і аромат домашнього десерту. Хочу розповісти, як приготувати крем для торта"Наполеон" класичний.

  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Жовтки - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 285 мілілітрів
  • Вершкове масло - 200 грам
1
Розітріть жовтки з цукром і додайте до них борошно. Добре перемішайте.
2
Потроху додайте тоненькою цівкою 175 мл молока і добре розмішайте.
3
Решту молока закип'ятіть і потроху влийте в нього отриману суміш.
4
Доведіть до кипіння.
5
Остудіть і додайте в крем вершкове масло. Збийте міксером.
6
Намазуйте на коржі.

Схожі рецепти