Крем для торта «Наполеон» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати крем для "наполеона" не складно. Складно приготувати дійсно смачний крем, щоб торт був виключно ніжним і апетитним. Актуальним буде заварний вершковий крем.
З таким кремом можна зробити торт за лічені хвилини. Якщо використовувати покупні коржі, то ви отримаєте торт буквально за 20 хвилин. Якщо до вас раптово нагрянули гості, то цей варіант - просто супер. А якщо ви готуєте коржі самостійно, крем допоможе підкреслити смак і аромат домашнього десерту. Хочу розповісти, як приготувати крем для торта "наполеон" класичний.
- Цукор - 0, 5 склянки
- Жовтки - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 285 мілілітрів
- Вершкове масло - 200 грам
1
Розітріть жовтки з цукром і додайте до них борошно. Добре перемішайте.
2
Потроху додайте тоненькою цівкою 175 мл молока і добре розмішайте.
3
Решту молока закип'ятіть і потроху влийте в нього отриману суміш.
4
Доведіть до кипіння.
5
Остудіть і додайте в крем вершкове масло. Збийте міксером.
6
Намазуйте на коржі.