Рецепт Крем для торта «Наполеон» класичний фото

Крем для торта «Наполеон» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
Дієтичне харчування
На швидку руку
Випічка, Десерти, Торти, Наполеон

Приготувати крем для "наполеона" не складно. Складно приготувати дійсно смачний крем, щоб торт був виключно ніжним і апетитним. Актуальним буде заварний вершковий крем.

З таким кремом можна зробити торт за лічені хвилини. Якщо використовувати покупні коржі, то ви отримаєте торт буквально за 20 хвилин. Якщо до вас раптово нагрянули гості, то цей варіант - просто супер. А якщо ви готуєте коржі самостійно, крем допоможе підкреслити смак і аромат домашнього десерту. Хочу розповісти, як приготувати крем для торта "наполеон" класичний.

  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Жовтки - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 285 мілілітрів
  • Вершкове масло - 200 грам
1
Розітріть жовтки з цукром і додайте до них борошно. Добре перемішайте.
2
Потроху додайте тоненькою цівкою 175 мл молока і добре розмішайте.
3
Решту молока закип'ятіть і потроху влийте в нього отриману суміш.
4
Доведіть до кипіння.
5
Остудіть і додайте в крем вершкове масло. Збийте міксером.
6
Намазуйте на коржі.

Схожі рецепти