Рецепт Крем для торта «Наполеон» фото

Крем для торта «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

У кожної господині повинен бути в запасі простий і смачний рецепт крему для наповнення тістечок, profitroley, еклерів і тортів. Сьогодні розповім, як приготувати крем для торта «Наполеон».

Опис приготування:

Крем використовують відразу після приготування (після охолодження), а також його можна зберігати в холодильнику. Обов'язково накрийте крем плівкою відразу після приготування, нехай остигає разом з нею, так він не обвітритися. Використовуйте його для приготування популярного торта «Наполеон» і не тільки.

  • Цукор - 1/4 склянки
  • Заголовок для палітурки - 35 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 2 склянки
  • Курячий жовток - 2 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
крем для торта
1. В сотейник просейте кукурузную муку, додайте сіль, цукор і добре перемішайте віночком.
крем для торта
2. Влийте в сотейник молоко і енергійно розмішайте віночком.
крем для торта
3. Поставте сотейник на вогонь і доведіть вміст до кипіння, потім варіть ще 30 секунд.
крем для торта
4. У миску вбийте курячі жовтки, тонкою цівкою влийте третина молочної суміші до жовтків.
крем для торта
5. Розмішайте гарненько і перелийте все назад в каструлю до молока.
крем для торта
6. Доведіть суміш до кипіння і варіть після закипання 20 секунд, потім зніміть з вогню. Введіть вершкове масло в гарячу суміш і розмішайте.
крем для торта
7. Додайте екстракт ванілі або будь-який інший за смаком, перемішайте.
крем для торта
8. Перелийте заварний крем в миску і накрийте плівкою, зберігайте в холодильнику або використовуйте відразу.

Схожі рецепти