Тісто для торта «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)
З яких двох речей складається справжній торт? Звичайно ж, це коржі і крем. Але не так багато домашніх кухарів вирішуються на самостійне створення основи. Якщо ви не з боязкого десятка, то читайте!
Наприклад, Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати тісто для торта "наполеон" . Склад його оригінальний, адже одним з головних інгредієнтів є сир. Завдяки йому текстура виходить неймовірно м'якою. Потім коржі тонко розкачати і випікайте в духовці за все 5-7 хвилин.
- Борошно пшеничне - 250-300 грам
- Сир 4% - 350-400 грам
- Вершкове масло - 350-400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
У глибокому посуді змішайте м'яке масло і сир.
Потім додайте сіль і борошно. Замішайте тісто руками.
Зробіть з тіста 8-9 кульок. Приберіть їх на 30-120 хвилин в холодильник. Все готово!