Рецепт Тісто для торта «Наполеон» фото

Тісто для торта «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

З яких двох речей складається справжній торт? Звичайно ж, це коржі і крем. Але не так багато домашніх кухарів вирішуються на самостійне створення основи. Якщо ви не з боязкого десятка, то читайте!

Опис приготування:

Наприклад, Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати тісто для торта"Наполеон" . Склад його оригінальний, адже одним з головних інгредієнтів є сир. Завдяки йому текстура виходить неймовірно м'якою. Потім коржі тонко розкачати і випікайте в духовці за все 5-7 хвилин.

  • Борошно пшеничне - 250-300 грам
  • Сир 4% - 350-400 грам
  • Вершкове масло - 350-400 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тісто для торта
У глибокому посуді змішайте м'яке масло і сир.
тісто для торта
Потім додайте сіль і борошно. Замішайте тісто руками.
тісто для торта
Зробіть з тіста 8-9 кульок. Приберіть їх на 30-120 хвилин в холодильник. Все готово!

Схожі рецепти