Тісто для печених пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
І з м'ясом, і з грибами, і з капустою, і з ягодами або фруктами - з цим відмінним рецептом пиріжки виходити шалено смачними в будь-якому випадку, вам залишається тільки вибрати свою улюблену начинку.
Важко знайти таку людину, який би не любив пиріжки, ну а якщо вам дозволяє час, тоді я пропоную зробити пиріжки самостійно і ось вам для початку простий рецепт тіста для печених пиріжків. Він дуже легкий, і ви без праці з ним впораєтеся, а начинку з таким тестом можна вибрати будь-яку: і солодку, і солону. Таке тісто завжди виходить м'яке і податливе, так що працювати з ним одне задоволення, а в підсумку ви отримаєте ароматні й соковиті пиріжки, м'які всередині та хрусткі зовні. Приготуйте такі пиріжки, і ваші рідні та близькі скажуть вам за це величезне спасибі, повірте мені, ну а щоб ви з легкістю могли впоратися з цим завданням, а розповім вам, як зробити тісто для печених пиріжків.
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Дріжджі сухі активні - 6 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Молоко - 2/3 склянки
- Масло рослинне - 50 грам