Рецепт Тісто для печених пиріжків фото

Тісто для печених пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

І з м'ясом, і з грибами, і з капустою, і з ягодами або фруктами - з цим відмінним рецептом пиріжки виходити шалено смачними в будь-якому випадку, вам залишається тільки вибрати свою улюблену начинку.

Опис приготування:

Важко знайти таку людину, який би не любив пиріжки, ну а якщо вам дозволяє час, тоді я пропоную зробити пиріжки самостійно і ось вам для початку простий рецепт тіста для печених пиріжків. Він дуже легкий, і ви без праці з ним впораєтеся, а начинку з таким тестом можна вибрати будь-яку: і солодку, і солону. Таке тісто завжди виходить м'яке і податливе, так що працювати з ним одне задоволення, а в підсумку ви отримаєте ароматні й соковиті пиріжки, м'які всередині та хрусткі зовні. Приготуйте такі пиріжки, і ваші рідні та близькі скажуть вам за це величезне спасибі, повірте мені, ну а щоб ви з легкістю могли впоратися з цим завданням, а розповім вам, як зробити тісто для печених пиріжків.

  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Дріжджі сухі активні - 6 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Масло рослинне - 50 грам
тісто для печених пиріжків - фото крок 1
У глибоку миску просіваємо борошно, додаємо цукор і сіль перемішуємо. Робимо в цій суміші поглиблення, razbivaem йому яйця, вливаємо олію і всипаємо дріжджі.
тісто для печених пиріжків - фото крок 2
Тепер все перемішуємо, поки маса не стане більш-менш однорідної.
тісто для печених пиріжків - фото крок 3
Далі починаємо поступово вливати молоко і замішувати густе і еластичне тісто. Робити це найкраще руками протягом декількох хвилин.
тісто для печених пиріжків - фото крок 4
Потім перекладаємо його у велику каструлю, накриваємо рушником і ставимо його в тепле місце приблизно на годину-півтора.
тісто для печених пиріжків - фото крок 5
Коли тісто збільшиться вдвічі, ми його трохи обминали і приступаємо до розкочування і ліплення пиріжків. Коли пиріжки будуть зліплені, їх необхідно викласти на деко, накрити рушником і дати постояти хвилин 15-20. Ну а тепер можна відправляти пиріжки в духовку.

Схожі рецепти