Тісто для коржів в тандирі
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати тісто для коржів в тандирі. Впевнена, у вас все вийде! Мені здається, такий рецепт дивно підійде і для домашніх рецептів: в духовці теж можна зробити коржі!
Рецепт приготування тіста для коржів в тандирі перед вами. Хоча, повторюся, з такого тесту можна готувати і вдома, причому готувати як коржі замість хліба, так і основи для піци або тісто для пиріжків. Вам точно сподобається!
- Борошно - 1 кілограм
- Вершкове масло - 200 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Кунжут - За смаком
- Яйце - 1 штука (для змазування)
1. Спочатку змішаємо сухі інгредієнти: борошно і сіль, а потім додамо розтоплене масло і молоко, вимішати однорідне тісто.
2. Тепер додамо розпушувач в підігріте молоко і перемішаємо. Суміш повинна трохи вирувати. Змішаємо її з сухою сумішшю.
3. Ретельно вимішуємо тісто, щоб воно було м'яким.
4. І ось таке буде тісто!
5. З цього тесту можна приготувати ось таку красу, прекрасну здобні корж, запечену в тандирі!